Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag studerar nu till barnskötare, elevassistent, aktivitetsledare för fritidshem som nytt yrkesval i mitt liv. Jag har tills nyligen jobbat på privat klinik som tandsköterska. Lycklig flickvän till BQ sedan 2001, efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov – 2013. Välkomna hit, mycket nöje ?

Smålänningen: Jag är en rätt sprallig tös som har lätt till skratt, men även kan vara ganska känslig. Uppvuxen i en kyrklig familj och det är jag glad för. Jobbade tills nyligen på en privat tandläkarpraktik som övrig tandvårdspersonal. Alltså jag var receptionist,tandsköterska, skötte med ekonomi, kallelser, tidbok och la all schema, så ja var spindeln i nätet. Älskling: Lever tillsammans med BQ & Bellis i en stor 3,½:a (4:a) centralt och vi träffades sommaren – 00, vi var på semester i Småland båda två. Han skulle vidare till Emmaboda-festivalen och jag var hemma i Oskarshamn. Det var där det sa klick, och sedan dess är vi oskiljaktiga. → Mina älskade hjärtan. Numera är jag även Mamma till finaste tösen jag vet, Bellis född November 2013

Kameran: Då tiden finns tar jag med mig kameran ut för att fota i det vackra vädret. När man fotograferar kan man skapa konst tycker jag. Det är inte bara att knäppa av ett kort utan du gör kortet med din egen fantasi. Ingen kan komma säga att ditt kort inte är lyckat, har du lyckats med det du ville då du fotade så har ju du lyckats, inte sant?.  Tycker om allt som har med hund, tyvärr finns inte vår älskade Bellman hos oss längre, tog bort honom 25:e april 2015, vackraste hunden jag skådat. Tycker även om smink och kläder. Jag är nästan alltid målad om naglarna & numera gör jag dem på salong, vilket jag tycker piffar upp allt.

MIN UTRUSTNING

Mobil

 • ​Samsung Galaxy S20 FE
 • Huawei P20 PRO
 • Sony Xperia XZ
 • Sony Experia C5 Compact

Kamera

 • ​Canon Powershot G9 X
 • Canon Powershot G7 X

Kamerahus

 • Nikon D7000
 • Nikon D5300
 • Nikon D90
 • Nikon D40

Objektiv

 • Nikon AF-S 50/1,8D
 • Nikon AF-S DX 35/1,8 G
 • Tamron AF SP 90/2,8 Di Macro 1:1
 • Nikon AF-S DX 55-200/4-5,6G ED VR
 • Nikon AF-S DX 18-55/3,5-5,6G II ED

Minneskort

 • SanDisk SD ultra 2GB

Filter

 • Hoya UV Filter
 • Digital HQ Kenko MC UV filter
 • Stjärnfilter 6x star – 52mm
 • Close up filter

Övriga kamera tillbehör

 • ​Hama väska / {Se bild}
 • Nikonväska / {Se bild}
 • Reflexskärm 5 i 1
 • Fjärrutlösare Nikon ML-L3
 • Kamerarem från Cochisedesign {Se här}
 • Kamerarem från My Own Design, / {Se bild}
 • Triopo GX-1027 och kulled B-2 (stativ)