Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min egna familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en stor förskola med 11 avdelningar. Jag har innan det jobbat på privat tandläkarklinik som tandsköterska. Lycklig flickvän till BQ sedan 2000, efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov – 2013.

Smålänningen: Jag är en rätt sprallig tös som har lätt till skratt, men även kan vara ganska känslig. Uppvuxen i en kyrklig familj och det är jag glad för.  Älskling: Lever tillsammans med BQ & Bellis i en stor 3,½:a (4:a) centralt. Mannen min, BQ som jag kallar älsklingen min på bloggen träffades sommaren 2000 när vi var på semester i Småland båda två. Han skulle vidare till Emmaboda-festivalen och jag var hemma i Oskarshamn. Det var där det sa klick, och sedan dess är vi oskiljaktiga. Här kan ni läsa lite mer om oss för den som är intresserad → Stora pojkvänslistan → Mina älskade hjärtan. Numera är jag då också även Mamma till finaste tösen jag vet, på bloggen kallar jag henne Bellis.

Kameran: Då tiden finns tar jag med mig kameran ut för att fota i det vackra vädret. När man fotograferar kan man skapa konst tycker jag. Det är inte bara att knäppa av ett kort utan du gör kortet med din egen fantasi. Ingen kan komma säga att ditt kort inte är lyckat, har du lyckats med det du ville då du fotade så har ju du lyckats, inte sant?.  Tycker om allt som har med hund, tyvärr finns inte vår älskade Bellman hos oss längre, tog bort honom 25:e april 2015, vackraste hunden jag skådat. Tycker även om smink och kläder. Jag är nästan alltid målad om naglarna & numera gör jag dem på salong, vilket jag tycker piffar upp allt.

Välkomna hit, mycket nöje ❤

MIN UTRUSTNING

Mobil

 • ​Samsung Galaxy S22
 • ​Samsung Galaxy S20 FE
 • Huawei P20 PRO
 • Sony Xperia XZ
 • Sony Experia C5 Compact

Kamera

 • ​Canon Powershot G9 X
 • Canon Powershot G7 X

Kamerahus

 • Nikon D7000
 • Nikon D5300
 • Nikon D90
 • Nikon D40

Objektiv

 • Nikon AF-S 50/1,8D
 • Nikon AF-S DX 35/1,8 G
 • Tamron AF SP 90/2,8 Di Macro 1:1
 • Nikon AF-S DX 55-200/4-5,6G ED VR
 • Nikon AF-S DX 18-55/3,5-5,6G II ED

Minneskort

 • SanDisk SD ultra 2GB

Filter

 • Hoya UV Filter
 • Digital HQ Kenko MC UV filter
 • Stjärnfilter 6x star – 52mm
 • Close up filter

Övriga kamera tillbehör

 • ​Hama väska / {Se bild}
 • Nikonväska / {Se bild}
 • Reflexskärm 5 i 1
 • Fjärrutlösare Nikon ML-L3
 • Kamerarem från Cochisedesign {Se här}
 • Kamerarem från My Own Design, / {Se bild}
 • Triopo GX-1027 och kulled B-2 (stativ)