Bara ett vardagligt blogginlägg

Hej

Dagarna strömmar på här och det är väl rätt så lika som vi brukar ha det. Jag gjorde om mina naglar i veckan, dock får jag inte rätta färgen i min mobil, det ser ut som om de är röda. Så är inte fallet, de är mer korallrosa i verkligheten. Skarpt korallrosa (Fushia), samt ljusroa blomma på ena nageln. Bellis håller ju på att spara ut håret och hon är just nu så lik Annica i Pippi Långstrump tycker jag, främst är hon hade den där gula tröjan på sig. Tror att Annica hade typ en identisk på sig i filmen Pippi på rymmen.

Hur går det med oss?

Fler som undrar hur jag mår och hur det går med mig? Jag mår bättre och idag t.o.m börjar jag jobba 75% i 3 veckor för att sedan hoppa på att jobba 100% igen i 2½ vecka innan jag går på semester i 4½ vecka. Jag har fått övningar jag ska göra av min samtalsterapeut och dem gör jag i den mån jag hinner. Jag har egen terapi och mår toppenbra själv då jag är ut och motionerar och där känner jag verkligen att jag lyckats och mår bra av. Det är ett sätt att utmana sig själv och ta hand om sig både fysiskt och psykiskt.

Bellis har fått träffa sin nya lärare och det är en person som jag känner väl sedan innan och det känns toppenbra hon kommer få en ny bästa fröken. Vi har varit toppennöjda med hennes lärare hon haft nu i lågstadiet. Dock så går det inte fortsätta att få ha dem nu när hon börjar mellanstadiet, samt hon byter även skola rakt av. I vår kommun har vi en lågstadieskola. När man börjar på mellanstadiet börjar man i en ny skola osv. Det kommer att bli bra och Bellis är jättenöjd med vilken ny lärare hon får.

BQ jobbar på och står i med sitt jobb som han pendlar till varje dag och i år får vi i stort sett alla veckor tillsammans på semestern. Förra året fick vi 1½ vecka i hop. I år får vi i alla fall 3 veckor tillsammans. Bellis får sammanlagt 6veckors sommarlov, så vi har löst det och meckat lite för att vi ska omlotta våra semestrar för hennes skull.

Då frågar jag er, hur mår ni och hur löser ni och vad gör ni i sommar på er ledighet?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

✓ HÄR FÖREKOMMER INTE MOBBING

Jag väljer att radera olämpliga kommentarer. Här är det god ton som gäller. Det är ingen som vill ha elaka kommentarer. Var mot andra som du själv vill bli behandlad. Det vinner du på i längden. Kom ihåg att ni sparar era ip-nummer och jag tar mig rätten att blockera dem om jag behöver. Visa respekt med och mot varandra, det ska man också kunna kräva!

 Jag har fått godkänt av Viktväktarna att använda deras recept

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Bara ett vardagligt blogginlägg

 1. Skönt att du mår bättre. Jag mår iaf bättre än samma tid förra året. Då hade vi 6-7 olika kriser samtidigt, nu är de bara 2-3. Alltså såna där riktigt allvarliga grejer. Så det går iaf åt rätt håll…

  Gilla

 2. Tänk att Bellis redan ska börja mellanstadiet. Så fort det går. Vad skönt att du börjar må bättre. Motion är alltid bra. Jag går på semester om två veckor, och sen har jag lite semester till hösten.

  Gilla

 3. Skönt att du mår bättre och att promenader hjälper. 🙂Dock är det viktigt för framtiden att göra de övningar man får. Minskar risken för sjukskrivning för samma sak igen då de ska ge verktyg att klara av pressen,stressen, panikångest bättre.
  Bara en liten reflektion på det du skriver, var och en gör som man själv vill och givetvis beroende på vad terapeut säger.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.