Casusgrill på utflykten

Hej

Nu var det bara Mirre här igen som skriver lite rader för er och veckorna rullar på minsann. Fint väder har vi också, så nu startade vi sommaren känns det som. Jag har också fortsatt med mina jogginturer och raska powerwalks. Vi har tagit en utflykt och grillat vid vattnet och Bellis har varit på tio årskalas.

Häng med får ni se

Casusgrill från Jysk

Vi bestämde oss för att ta en utflykt idag och grilla lite korv med sallad till. Numera finns det ju inte engångsgrillar längre som man är vana vid. Ni vet dem med aliminum och grillkol i. Det som är så fiffigt är att det finns numera miljövänliga engångsgrillar. Den här grillen från Casus Grill är en miljövänlig grill helt utan järn och aluminium. Det är en perfekt grill att ta med sig när man ska göra en enkel utflykt och man inte vill släppa på en klotgrill. Man fick montera i hop själva kartongbenen den står på och sedan tänder man med tändare i gång den helt utan tändvätska. På fem minuter får man den varm och klar att använda. Den håller sedan värmen runt 60 minuter.

Vi gillade den jättemycket och vi fick perfekt grillade korvar till salladen.

Lyxtid på tu man hand

I går var Bellis på 10 års-kalas med neontema. På det här kalaset hade de också dresscode, dvs man skulle ha vitt eller svart på sig för att få bästsa effekt på neonljuset. Som tur var hade Bellis en fin svart klänning som hon inte använt ännu, den passade ju perfekt till kalaset. Hon var så fin och uppfixad för kalaset. Medans hon var på kalaset (3 timmar) så unnade BQ och jag oss en lunch på stan. Det var evigheter sedan och det behöver man göra mer just för att vårda sitt förhållande. Det är även bra för att känna den där kvalitetstiden man behöver. Vi bestämde oss för att gå till Pitchers, det gjorde vi också rätt i för oj så gott det var. Jag valde caesarsallad, alltid ett vinnande koncept. Jag tar i regel alltid sallad då jag är ut och äter och min favvis är rödbets och chevré sallad. Vi unnade oss också dessert och jag tog cheescake och BQ creme Bruleé. Det blev högsta betyg och Bellis kom också sedan hem när vi hämtade henne med ett stort glatt leende.

Närmare milen kom jag

På kvällen sedan igår taggade jag upp och tog mig en lång motuonsrunda varvat med jogging och rask powerwalk. Jag gick älvpromenaden hemifrån mig då såklart och det är nog bara 1 km från att jag motionera runt milen i går. Jag känner att jag orkar det nu och jag kommer nog snart också orka springa det också om jag bara håller idet. Jag kommer hålla i det för jag har den motivationen och skulle inte halka tillbaka nu. Det har varit för mycket slit för det och att jag även är några hekto från att gått ner 14kg. Promenaderna gör också att man kan unna sig just en utelunch eller grilla som vi gjorde. Man ska leva livet också och inte bara tänka viktnedgång och kalorier i allt man gör. Det brukar bli bakslag då, i alla fall för mig. Bättre att hitta en livssstil som det fungerar och man också kan unna sig då och då.

Har ni en bra helg och vad hittar ni på?!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

✓ HÄR FÖREKOMMER INTE MOBBING

Jag väljer att radera olämpliga kommentarer. Här är det god ton som gäller. Det är ingen som vill ha elaka kommentarer. Var mot andra som du själv vill bli behandlad. Det vinner du på i längden. Kom ihåg att ni sparar era ip-nummer och jag tar mig rätten att blockera dem om jag behöver. Visa respekt med och mot varandra, det ska man också kunna kräva!

 Jag har fått godkänt av Viktväktarna att använda deras recept

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “Casusgrill på utflykten

 1. Vilken härlig helg! Kul med neontema på kalaset och perfekt att ni kunde gå ut och äta på tu man hand undertiden.
  Bra jobbat med att snart nå milen!

  Gilla

 2. Aldrig hört talas om den sortens grill! Spännande! Vi säljer minigrillar som är som en engångsgrill du kan använda fler gånger. Men då måste man ju fylla på med kol efter hand. Miljövänligt om man grillar ofta när man är på språng.
  Mysigt med en lunchdate! Det gäller att passa på när tillfälle ges!

  Gilla

 3. Så kul med kalas för Bellis. Man behöver helt klart lite vuxentid, och en lunch ute är väl perfekt. Grillat ute är alltid så gott. Tack för tipset om engångsgrillen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.