Börja om på ny kula!

Hej

Här har vi påsklov och det blev således så också. Egentligen skulle jag jobbat men ska berätta om det mer nedan. Vi har toppenväder och varmare ska det bli, det pratas om uppåt 20 grader, det är ju otroligt egentligen. Jag brukar tänka på mina promenader när jag tänker väderlek och det är bara någon vecka sedan som jag gick med överdragsbyxor, mössa och vantar. Idag har Bellis fått tagit hål i sina öron och det vart ju total lycka såklart. Hon vart även så söt och valde så fina örhängen, stolt tjej har det varit här idag. Det gick också jättebra och hon gjorde knappt någon min att det gjorde ont ens. Såklart att det gjorde, men hon var så inställd på det att hon inte brydde sig så mycket om den microskekunden det gjorde ont. Efteråt fick hon fika som belöning och hon valde dajmtårta som hon älskar. Jag valde en stor mugg te, det fick räcka åt mig. Nu hoppas vi att det kommer läka som det ska och att det går smärtfritt med hennes öron. Får hoppas att det inte blir något strul. Hon tog ju hål i öronen för 2 år sedan och då vart det ju infektion i läkningen som gjorde att vi fick ta bort örhängena och låta det växa igen.

Jag börjar på ny kula helt enkelt

Som ni vet har jag varit sjukskriven nu i 2½ vecka för att jag fick en ångestattack på jobbet kopplat i hop med stress. Jag träffade min doktor igår och jag blir sjukskriven den här veckan med, sedan kommer jag att börja jobba 25% f.r.o.m nästa vecka och så plussar vi på 25% för varje vecka sedan tills jag kommer upp i heltid igen så att säga. Behöver jag mer tid får vi korrigera för det som det kommer efterhand. Det känns ändå bra att komma tillbaka till jobbet för det är ju det jag vill jobba med och som annars inte brukar vara några problem för mig att hantera. Det handlar om att det varit stressat runt om mig lite ett bra tag och det har legat och grott så det blivit för mycket till sist.

Efter semestern till hösterminen byter jag avdelning. Det är nu klart och offentligt och chefen gick runt nu i veckan och har informerat alla avdelningar om hur personalen kommer få ändras om. Det är alltså inte bara jag som kommer byta avdelning. Jag kommer byta till barngrupp i ålder 1 till 3 istället för 3 till 6 avdelning. Det kommer att passa mig bättre är jag övertygad om. Det som smärtar är att jag kommer sakna mina arbetskamrater väldigt mycket, vi är så bra kollegor allihopa. Jag kommer inte ens vara i samma byggnad som dem och heller inte ute på samma utegård. Jag kommer då börja jobba med nya kollegor som jag inte alls känner och det är alltid speciell känsla. Förmodligen kommer det att gå så bra så och jag kommer att trivas lika bra med dem. Det kommer vara stor skillnad, som nu är vi 21 barn och vanligtvis 3 personal. Nu har vi fått in 1½ personal till som förstärkning av olika anledningar som jag såklart inte kan berätta varför. När jag jobbar på småbarn sedan kommer vi att vara 4 personal på 16 barn. Det är fler aspekter som gör att jag kommer passa bättre på småbarn

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

✓ HÄR FÖREKOMMER INTE MOBBING

Jag väljer att radera olämpliga kommentarer. Här är det god ton som gäller. Det är ingen som vill ha elaka kommentarer. Var mot andra som du själv vill bli behandlad. Det vinner du på i längden. Kom ihåg att ni sparar era ip-nummer och jag tar mig rätten att blockera dem om jag behöver. Visa respekt med och mot varandra, det ska man också kunna kräva!

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Börja om på ny kula!

 1. Läker inte hålen ordentligt denna gången så prova att pierca m nål istället. Gör dessutom mindre ont när man gör hålen.

  Skönt att du har en läkare o chef som lyssnar på dig/er.

  Gilla

 2. Stress kan bli för mycket ibland men bra att det blir lite nytt på arbetet även om det så klart är tråkigt när man får byta kollegor. Men förändringar brukar oftast bli bättre än man tänkt..

  Gilla

 3. Hoppas det går bra med öronen nu så det inte blir en infektion igen.
  Låter väldigt klokt att trappa upp arbetet igen, hoppas du kommer trivas på den nya avdelningen sen.

  Gilla

 4. Så duktig Bellis är och va fint det blev. Nu håller vi tummarna för att det inte ska bli infekterat och läka fint.

  Härligt att du har en läkare som lyssnar på dig och går efter ditt behov just nu.
  Va spännande med att få börja jobba på småbarns avdelningen. Det är ju bara för mysigt att se hur de växer som individer i den lilla åldern. Man får uppleva så mycket kul.
  Med de nya kollegorna kommer det att gå fin fint ska du se ❤️

  Gilla

 5. Det där med ångest är inte så kul. Hoppas du tar det på rätt sätt, och att jag är glad att du fick hjälp, men så lustigt att dom gör sådan skillnad på folk och folk. Dom vägrade sjukskriva mig då jag brakade efter allt som hänt. Känns som om dom inte trodde på mig. Dom skrev bara ut tabletter jag blev totalt galen på.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.