När man frestas att inreda balkongen!

Hej

Nu kan man ju faktiskt sitta på balkongen en sväng då solen ligger på på dagarna, så härligt. Det tycker jag är härligt första tecken då man sitter omsvept i en filt och man samtidigt sitter ihopkurrad och dricker en varm kopp te. Det är ett första vårtecken för mig, utan tvekan. Dags att börja sopa gatorna och sedan byta bort vinterdäcken på bilen och jag börjar ta fram cykeln hela tiden då är det VÅR, det kan ingen säga emot då!

När inspiration till balkongen infinner sig

Jag blir alltid så sugen att göra om på balkongen när det blir vår och sommar. Jag vill alltid göra det och det och det. Såklart kostar det pengar och i slutändan så får man dekorera balkongen med blomster och ljuslyktor m,m för att få en ny fräsch känsla. Förra sommaren köpte vi nya stolsdynor och det vart fint. Vi skulle också behöva lägga ny trall eller balkongmatta där. Vi hade ju jättefin trall där som vi fick riva bort då det blivit mögel under. Vi bestämde oss då för att inte lägga någon ny trall där då i somras för att se så möglet var helt borta. Vilket det också är nu, samt att vi hade heller inte råd då för vi hade bokat in flera resor vi ville göra istället och då kändes inte balkonggolvet som någon högsta prio.

Vi skulle vilja skaffa mindre set ➜ loungemöbler att ha på vår balkong, då vår balkong faktiskt är stor så den skulle kunna ha det. Vi har sagt varje år att vi ska skaffa det, men sommaren är den tiden på året då våra pengar rullar iväg som mest och det är väl så för de flesta får man väl säga. I år har vi ju också köpt oss en spretans ny bil också, så nja loungemöbler får nog vänta. Vi kommer i alla fall plantera både växter och blommor att ha där. Bellis har planer på vad hon vill plantera där och vi hoppas att hon får fjutt på det.

Vad har du för knep, vad brukar du göra för att få extra fint på din balkong eller altan!?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

✓ HÄR FÖREKOMMER INTE MOBBING

Jag väljer att radera olämpliga kommentarer. Här är det god ton som gäller. Det är ingen som vill ha elaka kommentarer. Var mot andra som du själv vill bli behandlad. Det vinner du på i längden. Kom ihåg att ni sparar era ip-nummer och jag tar mig rätten att blockera dem om jag behöver. Visa respekt med och mot varandra, det ska man också kunna kräva!

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

13 reaktioner till “När man frestas att inreda balkongen!

 1. Ja, pollensäsongen är verkligen på ingång nu, jag började nysa som en galning igår när jag var ute på promenad så nu är det dags att ta tabletter också, inte bara nässprej som jag har mot allergin annars. Fästing vaccin blir det här också..

  Gilla

 2. Så fina och mysiga koppar du har. Ja att kunna sitta ute på balkongen och njuta med en kopp te eller kaffe är verkligen ett vårtecken. Vi har inte tak över våran balkong, så det blir inte att ta ut så mycket textilier eftersom dynor, kuddar, dukar etc måste tas in hela tiden. Men om jag ska välja vad jag tycker ger mest mysfaktor på en balkong så är det växter och ljuslyktor 🙂

  Gilla

 3. Att kunna börja sitta utomhus är alltid ett stort vårtecken! Jag får också motivation till att göra om och fixa till på våren, får se om altanen får sig lite nytt tillbehör i år 😊

  Gilla

 4. Om jag får tipsa dig så investera i en matta för utomhusbruk. Vi har en i vårt uterum så nöjda. Funderar på att skaffa en till stora altanen på framsidan för att öka känslan av ett rum. Blommor gör sitt på altaner. En härlig sittgrupp man får fundera på hur den ska fungera.i vårt uterum är det en matplats på framsidan en grupp att mysa i kanske ta något gott att dricka.

  Gilla

 5. det är roligt att inreda på balkongen, jag har också en hel del planer för min, loungemöbler har jag också funderat på att skaffa då det är väldigt mysigt, dock har vi en ganska liten balkong men en mindre soffa eller ett mindre set skulle fungera. Det är mysigt att ha en fin balkong att sitta på under vår och sommartid tycker jag

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.