Fortsatt vistelse på Elite Grand Hotel

Godmorgon på er

Här har vi nu vaknat till och intagit frukost. Vi hänger nu lite innan vi har tänkt checka ut för att åka till en stor lekpark innan vi åker hemåt igen. Det är verkligen så avkopplande och skönt här. Jag älskar verkligen den lilla balkongen som vi har. Hade det varit sommar hade man ju gärna njutit här både på kvällen och sommaren av något gott som extra avkoppling.

Jag gillar verkligen Gävle som stad

BQ vet om att jag gillar Gävle som stad och det måste jag säga att jag fortsatt gör. Jag skulle verkligen vilja bosätta mig här om möjligheten fanns. Gävle är också än finare och härligare på vår och sommar. Så jag hoppas att vi kan åka hit igen i sommar och utforska mer grejer. Det är heller inte särskillt långt, det tar 1½ timma att åka hit så det är som sagt inte alls långt. Bellis älskar också vår tripp vi gör och frågar du henne ska vi skaffa badkar för hon har badat där 3-4 gånger sedan vi kom hit, så ja kanske är bra att vi INTE har det med andra ord skulle nog bli bra dyrt då, fniss

Elit Hotell Grand i Gävle

Som jag skrev så fick jag den här hotellvistelsen av BQ i födelsedagspresent och han bokade juniorsviten. Vårt hotellrum ligger med utsikt över Gavleån och Elite Grand Hotel Gävle ligger centralt och nära både då till centrum och centralstation. Hotellet är 4-stjärnigt och inne på Hotellet ligger restaurangen Grands Veranda, toppenfint ställe. Restaurangen har panoramafönster som också vätter ut mot Gävleån. Här serverar man mat som är klassisk men har en touch av det trendiga. Det finns även en bar som man kan njuta av god dryck på kvällen. Här avnjöt vi frukosten i morse och den var verkligen toppenbra måste jag säga. Atmosfären och designen inne i restaurangen var ju verkligen toppklass. Det fanns ett tillräkligt och bra utbud och man fick äta sig mät av det som fanns. Det var inte för mycket utbud men heller inte för lite, alldelles perfekt skulle jag nog säga.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

✓ HÄR FÖREKOMMER INTE MOBBING

Jag väljer att radera olämpliga kommentarer. Här är det god ton som gäller. Det är ingen som vill ha elaka kommentarer. Var mot andra som du själv vill bli behandlad. Det vinner du på i längden. Kom ihåg att ni sparar era ip-nummer och jag tar mig rätten att blockera dem om jag behöver. Visa respekt med och mot varandra, det ska man också kunna kräva!

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

18 reaktioner till “Fortsatt vistelse på Elite Grand Hotel

 1. Gävle är fint, jag bodde där innan jag fick barn, 3 år på Brynäs nära centrum. Tycker numera att det är en stad som är mest mysig att besöka tillfälligt, finns mycket att se och göra där

  Gilla

 2. Vad fin och fräsch du är i håret! Så mysigt att trivas gott i Gävle, jag har kusiner som bor där men jag kommer inte på om jag själv någonsin har besökt dem… Jag har haft en solig balkongeftermiddag både idag och igår – jag längtar verkligen till sommaren då jag kan äta alla mål på balkongen.. eller på en filt på en gräsmatta 😀

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket och roligt att du gillar det. Tycker också om mitt korta hår =D. Gävle är verkligen toppenfin stad och du måste ju besöka den. Om inte annat så ska ni besöka Högbo Bruk i Sandviken utanför Gävle som jag precis skrev ett inlägg om ❤

   Gilla

   1. .com har jag, har inte gjort något aktivt för att hantera spam utan om det finns ett skydd så är det ”det som ingår” så att säga. Hoppas att du slipper spam framöver, det kan ju vara ganska otrevliga grejer…

    Gilla

  2. Tack vad roligt att du tycker om mitt hår, jag trivs också med det. Sådär mjukt och fluffigt på rätt sätt, samt somrig hårfärg. Lite meck att hålla den kallt blond bara, men det fungerar med silverprodukter =D

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.