Elit Grand Hotell i Gävle med relax och Harrys

Hej

Häromdagen överraskades jag av att vi skulle åka till Gävle och bo på Elite Grand Hotell. Där bokades juniorsviten och även 1 h relax för oss själva. Hotellet ligger centralt och med utsikt över Gavleån. Det är fantastiskt fint här och detta skämdes jag bort med för jag fyllt år. Som ni vet har och mår ju jag heller inte så bra. Det är små steg framåt men det kommer ångest sköljande över mig fortfarande som är jobbiga att hantera emellanåt.

Elit Hotell Grand i Gävle

Som jag skrev så fick jag den här hotellvistelsen av BQ i födelsedagspresent och han bokade juniorsviten. Det är ett större lite finare rum med exempelvis Netflix och Viaplay-tv, bara en sån sak. Rummet är verkligen jättefint och Bellis blev ju glatt överrskad att det finns badkar här inne som hon redan plaskat i. Vårt hotellrum ligger med utsikt över Gavleån och Elite Grand Hotel Gävle ligger centralt och nära både då till centrum och centralstation. Hotellet är 4-stjärnigt och inne på Hotellet ligger restaurangen Grands Veranda, toppenfint ställe. Restaurangen har panoramafönster som också vätter ut mot Gävleån. Här serverar man mat som är klassisk men har en touch av det trendiga. Det finns även en bar som man kan njuta av god dryck på kvällen. Här avnjuter man frukosten på morgonen och det ska bli spännande att se i morgon hur den är.

När det extra blir än mer extra.

På kvällen bokade BQ in oss en timma på relaxavdelningen på hotellet. Det var så avkopplande och skönt. Där hade man ångbastu, vanlig bastu och en ångade bubbelpool som var njutbart att sitta i. . Ångbastun var först väldigt hett så man knappt trodde man skulle kunna vara där inne. Fast då de hade dusch inne i relaxen som man kunde kyla sig med mellan relaxgrejerna så var det underbart från början till slut. Fullpott på detta. En timma gjorde en väldigt trött, men den här dagen har varit ett minne som jag kärt ska bära med mig

Harrys i Gävle, en härlig middag tillsammans

Innan relaxtimmen så gick vi till Harrys i Gävle, och de är ju kända för att ha god mat. Det var det också, mycket god middag. Vi var toppennöjda alla tre och vi njöt av varenda tugga. Jag beställde en majskyckling med sötpoatis, BQ beställde deras egna köttbullar och Bellis plättar. Något som var så fint av dem var att de tänkte mycket på barnen. Hon fick en pysselbok och kritor medans vi väntade på maten. Sedan bjöd de även på glass till barnen och det var en stor portion. När vi skulle gå hem så fick hon även nallebjörnen Harry också.

Stor tumme upp till Harrys Gävle och vi besöker dem mer än gärna igen!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

✓ HÄR FÖREKOMMER INTE MOBBING

Jag väljer att radera olämpliga kommentarer. Här är det god ton som gäller. Det är ingen som vill ha elaka kommentarer. Var mot andra som du själv vill bli behandlad. Det vinner du på i längden. Kom ihåg att ni sparar era ip-nummer och jag tar mig rätten att blockera dem om jag behöver. Visa respekt med och mot varandra, det ska man också kunna kräva!

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “Elit Grand Hotell i Gävle med relax och Harrys

  1. Vilken fin present du fick av din man. Gävle är väldigt fint tycker jag. Var där uppe då min äldsta dotter precis gått ur högskolan. Tydligen hade dom en samlingsplats just där för nyexaminerade ingenjörer för att rekrytera personal. Hon ville inte åka själv så jag följde med och strosade runt medans hon pratade med arbetgivare.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.