Madlady oavsett om du är kort eller lång!

Hej

Med för stora byxor och för stor jacka tog jag mig ut på en härlig promenad där solen också värmde mina kalla kinder. Det var verkligen vårkänslor ändå över dagen trots att det var iskalla vindar och snö överallt. Det var jättehärlig stund på dagen jag fick för mig själv där innan jag hämtade tösen efter skolan slutat. Som ni förstått så mår jag inte mitt bästa jag just nu, men jag tänker inte låta det bli för mycket del av min blogg. Jag är sjukskriven nu tills efter påsk blev beslutat idag av doktor på vårdcentralen.

På tal om för stora kläder

Ja en hel del kläder i min garderob är ju för stora och jag är sugen att köpa nytt och förnya kläderna. Jag har fått nys om en webbshop som heter madlady. Jag gillar deras koncept där de har short, regular och tall på sina byxor. Oftast finns ju en traditionell längd på byxor men här på Madlady kan man alltså få bra mått på sina kläder. Jag hade gärna beställt alla dessa par av byxor.

Länkar till byxorna

Madlady ett skandinaviskt företag

Madlady började från början främst med cargobyxor, men nu har de ett utbrett sortiment av flera varianter på byxor. Ett skandinaviskt företag som satsar på stilsäkra plagg som ska hålla länge både gällande kvalité och mode. Ett vinnande koncept för företag är att ha ett sortiment som är genomtänkt och minimalistiskt men även med lite färg som kommer då och då. För att köpet också ska bli enklare så ska det inte vara något hinder att köpa byxor oavsett om man är lång eller kort. Smart affärsidé tycker jag, man kommer hitta sin favoritbyxa utan att behöva skrolla och titta genom massa plagg innan man hittar en favorit eller något man vill köpa. Dessutom gillar jag byxor med hög midja och då brukar de oftast vara längre i modellen, här blir det inget problem för mig att välja vilken byxa jag vill.

Kika in deras webbshop

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

✓ HÄR FÖREKOMMER INTE MOBBING

Jag väljer att radera olämpliga kommentarer. Här är det god ton som gäller. Det är ingen som vill ha elaka kommentarer. Var mot andra som du själv vill bli behandlad. Det vinner du på i längden. Kom ihåg att ni sparar era ip-nummer och jag tar mig rätten att blockera dem om jag behöver. Visa respekt med och mot varandra, det ska man också kunna kräva!

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Madlady oavsett om du är kort eller lång!

 1. Inte hört talas om det märket innan. Byxor köper jag bara i butik, så man kan prova olika stl utan att behöva krångla med att skicka tillbaka m.m.
  Gäller nog över lag då jag köper kläder förresten . 🙂

  Gilla

 2. Det där låter ju helt fantastiskt, tack för tipset! Jag är 156 cm, så jag får alltid vika upp eller i allra bästa fall lägga upp mina byxor. Jag ska absolut kika där! 🙂

  Gilla

 3. Så skönt att fick vårkänslor trots de iskalla vindarna. Jag tycker att det är bekvämt att ha stora kläder när jag promenerar. Det låter bra att de där byxorna finns i olika längder. Det är så tråkigt att sy upp byxor.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.