När vädret väcker känslor

Bellis mössa är underbart ljuvlig

En strålande dag med vår i luften

Idag har det verkligen varit och är än ljuuuvligt väder. Jag ska snart ge mig ut på rask powerwalk i de sista solstrålarna, så underbart. Vi har varit till grann-kommun och besökt en secondhand butik där. Jag ville köpa mig lite tröjor och då stickade tröjor att ha på jobbet, jag fann flera stycken. Perfekt att ha och slita på på jobbet då man inte vill ha sina ”bästa” kläder där. Jag kom faktiskt över riktigt fina stickade tröjor som var i nykvalité. Jag ser inte att de är använda ens. BQ kom över en snygg skjorta och fina ölglas med tryck på. Bellis köpte sig några klädesplagg och en världskarta som hon och pappa som är intresserade av geografi kan kika runt på. Jag provade ett par rosa jeans i storlek 38, men de var för stora så jag la den det projektet med byxor. I går var Bellis och jag ner på stan och då provade jag ett par jeans med hög midja i storlek 36 och de satt jättebra. Dock var jag lite för snål då, skulle nog köpt dem ändå. Det är ju förvisso inte för sent, men nu vill jag hålla lite i pengarna. Jag fyller ju år nu i mars också, så man kan ju önska sig.

Vädret har varit underbart idag och man frös inte alls ute. Då när vi var ute var det runt 2 plusgrader men med gassande sol. Vi hade kunnat varit ut hur länge som helst. Dock är det ju fortfarande kallt, det märker man ju då man kommer till skuggan. Man ska därför inte tro att det är ta av sig kläder ännu, utan det är trots allt vinter ännu!

Har ni haft fint väder idag och vad har ni gjort?

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “När vädret väcker känslor

 1. Hennes mössa är verkligen bedårande och sockersöt. Jättefin verkligen. Vart har du köpt den? Min minsting skulle absolut vilja önska sig en sådan! 😀

  Gilla

 2. Jag älskar att solen äntligen har tittat fram hos oss också, man känner liksom hur det spritter i kroppen. Nu vill jag ha vår!

  Gilla

 3. Underbart med både lyckad shopping och sol! Blev så glad av solen idag, men tyvärr regnar det ikväll igen… Det är inte alltid lika kul att vara hundägare 🙂

  Gilla

 4. Det är superfint ute här med. Snön ligger fortfarande och solen skiner. På jobbet får man ju ha kläder man inte är så rädd om. De kommer ju tvättas sönder och lätt att det blir fläckar på.

  Gilla

 5. Trots att här både är kallt och alldeles för mycket snö så blir man GLAD då solen är framme och skiner i ansiktet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s