Nya byxor vart stövlar istället!

En solig Måndag i vecka 10 – Halloj

Idag har det varit ljuvligt väder här, det har inte varit vårvibbar. Det har dock varit härlig och solig vinterdag. Jag kunde även kila lite tidigare från jobbet så jag kunde hämta den här godingen tidigare från fritis än vad som var sagt. Skönt och befriande när man kan göra så, hon blev så glad då hon såg sin mamma komma gående på skolgården. Hon har ju även lärt sig klockan, så hon kollade på skolklockan och sa- Mamma du hämtar mig ju tidigare, sötnosen!

Norden allvädersstövel istället för sula

Vi skulle gå ner på stan för att kika på nya byxor åt mig vad det tänkt som passar mig nu när de flesta byxor är för stora i midjan. Det vart dock inte så, utan det vart nya stövlar till Bellis. Ja det vart lite omvänd pannkaka kan man säga för det var ju byxor jag skulle ha. Hon har sagt sedan några veckor tillbaka att hon tycker att vinterstöveln inte är skön längre. Hon säger gång på gång att det gör ont att gå och jag har trott att det berott på att innesulan varit lite nertrampad. Därför skulle vi idag gå ner för att köpa nya sulor då jag absolut inte trodde att hon redan vuxit ur dem då jag köpte dem i höstas. Vi valde då också att mäta foten och det visade sig då att hon vuxit ur sin gamla stövel och således gått upp till en ny storlek. Mamma Mirre får inse att tösen växer så det knakar och snabbare än man tror. Dessutom hade hon då också trampat ner teddy/innefodret så att det på det sättet inte var skönt att ha stöveln på sig. Vi kastade då dem och nu går hon med dessa fina stövlar från Eurosko och märket Norden, toppen!

Norden Allvädersstövel med gummi – En bekväm stövel som håller barnet varmt och torrt. Kombinationen i stöveln blir anpassad mot slaskväder och geggigt underlag. Värmeisolerad med gummi i neopren för extra skydd.

Nu i skrivandes stund fick BQ precis sitt skattebesked, spännande! Det vill ju jag också ha!

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

10 reaktioner till “Nya byxor vart stövlar istället!

 1. Så härligt att du kunde hämta henne tidigare från fritids, bellis växer skönt att ni kunde hitta ett par nya skor åt henne nu 🙂 Det är soligt här med och det kom ju en del snö igår här

  Gilla

 2. Härligt att kunna hämta tidigare i bland. Fast min 6 åring blir sur om jag kommer tidigare än avtalat, han har inte lekt klart då ännu 😉 Borde också ta mig i kragen och kolla kläder och skor för nästa säsong, tror allt är urvuxet här

  Gilla

  1. Ja när hon var yngre var hon också så att hon vart besviken för hon ville leka mera på förskolan, men nu är det tvärtom när hon går på friits, hon vill helst inte vara där alls

   Gilla

 3. Skönt att du kunde hämta tidigare, det är alltid uppskattat!
  Barnen växer rysligt fort ibland. Vissa kläder hinner knappt användas innan de är för små.

  Gilla

 4. Så fina stövlar Bellis fick! Ja milde tid så fort det kan gå att växa ur både skor och kläder, men det absolut obekvämaste måste nog vara när skor och stövlar är för små. Tur att det gick att få tag på stövlar som är både praktiska och snygga😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.