Mars och stundade våren på väg!

Rätta månaden startar enligt mig !

Mars är en månad som jag tycker är den som är bland de bästa. Man ser att det blommar ut mer och mer i naturen och man känner mer och mer vårvibbar eftersom de kommer. Det har varit lite vårkänslor de senaste dagarna, men idag har det snöat igen och automatiskt vart det ju då också kallare ute. Det är dock ok, man vet att det kommer att vara så till och från tills rätta våren kommer så är det ju. Måndag imorgon igen, tänk vad fort det går egentligen, man skulle behöva längre helger så man hinner vila upp sig så pass bra det går.

Jag kikade runt lite i slutet av mars från förra året och då var vi på en vårmarknad, det såg så härligt ut och man kan drömma sig dit att man snart kommer kunna gå på en sådan igen i vår. Tulpanen är också vårens blomma och jag älskar verkligen tulpaner. Både färgglada som matta och skira. Vi har orange tulpaner ståendes i köket nu och jag skulle mer än gärna ha färska snittblommor jämnt ståendes hemma nu när våren nalkas.

Vad gillar ni mest med våren ?

Inspirerande bilder från våren jag fotat

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

14 reaktioner till “Mars och stundade våren på väg!

 1. Här har det verkligen varit vårkänslor de senaste dagarna men det ska komma snö de närmsta dagarna. Men det känns verkligen att våren är i luften, vilket är underbart 😄

  Gilla

 2. jag gillar solen och ljuset. Dessutom när det börjar bli lite varmare så knoppas alla träd och buskar så det blir så härligt skönt. Gillar även när fåglarna börjar sjunga tidigt på morgonen i allra gladaste kviddevitt. Då känner man den där härliga lyckliga känslan i kroppen

  Kram Kajsahttps://www.bland-kastruller-och-vinglas.se

  Gilla

  1. Ja det är underbart, och som du säger när det blir varmare börjar man också se knoppar och fina tecken. Idag har vi dock haft kallare och flera minusgrader, så än är det inte slut.

   Gilla

 3. Oj, våren känns långt borta här ännu med minus 11 idag och 50 cm snö på marken. Men det bästa är när man märker att nått händer, solen börjar värma i ens ansikte och droppar från taket

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s