Sommar 2023 – Lidköping, Skara!

Sommaren 2022 – Flera och olika dagstripper!

Förra sommaren bokade vi aldrig någon stuga att semestra vid en vecka utan vi tog mer dagstripper. Vi bodde på hotell 2 nätter jag och Bellis och var i Norrköping för att strosa där och även för att gå på Kolmården en hel dag. Vi tog en 4 dagars kryssning med Viking Line Cinderella hela familjen där vi var i land på Gotland i Visby en av dagarna där vi var en heldag på Kneippbyn och åkte karuseller och var i vattenlandet. Heldag på land i Ystad och insupa den fina staden. Jag och tösen tog oss en vecka ner till Oskarshamn och hälsa på mormor och morfar. Vi gjorde även små utflyktstripper hon och jag eller med BQ när tiden fanns. Jag kan inte ta upp allting, tror inte ni är intresserade av att läsa av alla. Vill ni det så får ni läsa under katergori VÅRA RESOR som finns uppe i menyn under kategorin FOTOGRAFI.

Läs några av våra semesterinlägg här

Vad tar ni med er av ert ”sommar 2022” och minns ni några av mina dagstripper vi gjorde?

Sommaren 2022 En förklaring!

Sommaren 2022 var också speciell jag och Bellis fick semestra mycket ensamma vilket också kändes ensamt, men såklart trevligt också att vi kom iväg på mor och dotter tid. BQ jobbade och när han inte jobbade var han hos sin pappa som tyvärr inte finns längre hos oss. Med det sagt var svärfar väldigt sjuk sommaren 2022 och det härledde till utsagan att vi fick göra det bästa vi kunde av allt. Denna sommar hoppas jag att vi får mer semester i hop och att vi kan tajma veckorna bättre så det blir en bra semester helt enkelt. Förra sommaren gick heller inte tajma in att vi fick bra semestertid tillsammans då BQ skulle ta semester redan efter midsommar och så tidigt ville jag inte ta, då skulle Bellis få vara på sommarfritis så många veckor innan skolan började. Vi fick 1 vecka tillsammans förra sommaren och jag fick då hitta på semester med Bellis 4 veckor själv med henne.

Sommaren 2023 – Lidköping och Skara

Den här sommaren när vi ta semester så BQ börjar och kanske tar 1 till 2 veckor och är själv med henne och jag jobbar några veckor till. Sedan tar vi 3 veckor tillsammans. Jag kommer sedan ha en vecka själv med henne så sammanlagt kommer hon ha sommarlov i 6 veckor. Det blir bra och den här sommaren har vi hyrt stuga, Jippiee. Det är klart nu precis i skrivandes stund och vi har hyrt en stuga en vecka på en ö utanför Lidköping som ön heter kållandsö vid Björkesbo. Det ligger nära Läckö och då kan vi göra flera och roliga utflykter.

Ni ser ju på kartan ovanför, men de utflykter vi tänkt besöka är

Ni får jättegärna tipsa mig om fler utflykter man kan göra i närheten. Allt handlar ju om pengar sedan i slutändan att man kan inte göra allting. Samt är det bättre att gå på Skara Sommarland 2 dagars eller hinner man mycket på 1 dag?. Ska man dock gå 2 dagars på Skara sommarland så blir det ju till bekostat av något annat då man får avstå annat eftersom det styrs av pengar som sagt. Jag vet inte vad det kostar ens då det inte står på deras hemsida, så det tar vi då helt enkelt.

Har ni varit på någon av utflykterna jag tipsar om och vad tyckte ni?!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

En reaktion till “Sommar 2023 – Lidköping, Skara!

  1. Lidköping min barndomsstad. Där bor fortfarande min lillebror och svägerska. Min son bor på Kållands ö i ett samhälle som heter Spiken.
    Spiken ligger stax innan Läckö slott. Spiken måste ni besöka ett litet fiskeläger med god mat och dryck. Kinnekulle med Råbäck är värt ett besök. Rörstadsmuseet får ni inte missa. Hoppas att ni får en båttur i skärgården den är nästan bättre än Stockholms. Det finns mängder av små mysiga butiker i Lidköping och utanför staden. Söne med Svalnäs en riktig riviera. Hindensrev. Listan kan göras hus lång som helst.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s