Oskarshamn, inte från sin bästa sida!

Hej

Idag har Oskarshamn inte visat sig från sin bästa sida, det har regnat på tvären, bredden och höjden. Det har varit kyligt, blåsigt och kallt. Man kan inte annat än sammanfatta det med BURR! Det hindrade inte oss ändå från att åka in till stan en sväng och titta runt. Mycket för att jag också ville komma ut på stan när man är i fina Oskarshamn.

När det biter som fast under huden

Vi hade tänkt besöka en större lekpark i centrum idag och Bellis skulle fått leka loss några timmar. Det var ju tyvärr otänbart då det regnade lite väl mycket. Vi bestämde oss då som sagt att åka in till stan några timmar för att bara gå där och strosa och kika lite i butiker. Det uppskattades av tösen också, så då får man väl se det som det blev lyckat ändå då. När det regnar och blåser vid en kuststad, då är det kallt så det biter fast under huden och i kinderna. Det var bra kallt där ett tag då vi väntade på hussen hem till mamma och pappa igen. Ja ni kanske undrar varför vi inte lånar mamma och pappas bil och det är för att det är något fel på den så den måstee lämnas in på verkstad.

Kuststäder som ➜ Oskarshamn har ju sin absolut bästa charm på sommaren. Den här tiden på året är det ganska grått och trist. Dock måste jag säga att Oskarshamn har jättefint centrum med bevarade kullerstenar, gamla välbevarade byggnader och stort utbud av butiker. Det finns många trevliga cafér med gott utbud och trevliga restauranger. Så egentligen tycker jag Oskarshamn är en topp 10 stad och då är det ju egentligen sorgligt att jag flyttat i från staden. Jag uppskattade nog inte det på samma vis då jag bodde här. Jag var 19 år då jag flyttade och då var det annat som lockade. Det var Stockholmsom lockade för mig då. Jag upskattar staden mer nu när jag kommer hem igen och sedan jag själv är föräldrer. Perfekt storlek på stad och ett utbud som är bra och många aktiviteter för barn och även oss vuxna.

Jaha, få se om vi ens kan åka hem igen i morgon. I dag har tåg från och till Linköping blivit inställda på grund av att det kommit så mycket snö. Vi åker ju också den sträckan en av tågförbindelserna vi har. Det visar sig helt enkelt hur det ser ut i morgon. Här har det som sagt bara kommit regn, men mer mot Linköping har det vräkt ner snö

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Oskarshamn, inte från sin bästa sida!

  1. Ja tråkigt när det är dåligt väder men tur ni kom ut ialf 🙂 tror det är på hur man gör allting till 🙂

    Gilla

  2. Det där vädret känner jag igen allt för väl. Inte nog med att det är mörkt, det är svinkallt också på grund av den fuktiga luften. Hoppas ni fick en fin dag trots regnet.

    Gilla

  3. Här har det varit snöstorm hela dagen, men vet hur otroligt ruskigt vinterväder kan vara i kuststäder. Hoppas att tågen går igen imorgon så ni kan åka hem.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s