Arena Oskarshamn – Träffa barndomsvän

Hej

Idag startade vi med sovmorgon där Bellis också sov till typ 9:15 seedan ett intag av frukost. Vi tog sedan stadsbussen till badhuset i Oskarshamn. Ett nytt badhus sedan en tid tillbaka. Väldigt fräscht och fint, och skönt att komma iväg och göra en aktivitet tillsammans. Då får Bellis känna att det är extra roligt att vara här också.

Arena Oskarshamn

Vi besökte då badhuset vid Arena Osharshamn. Det är en mötesplats och ➜ Arena Osharshamn har olika delar och består av badhus, gym, ishall och idrottspark. Här kan man alltså göra flera delar och må bra tillsammans. Det finns möjlighet för lärarledda träningspass, men även spontanidrott och då erbjuds man gratisträning på ett område som de kallar allmänhetens Arena. Det finns alltså möjligheter för alla som vill och kan träna här. På den allmäna arenan erbjuds man blandannat skridskoåkning, inlinesåkning, fotboll och löpning.

Badhuset som vi besökte idag, måste jag säga var väldigt fräscht och noga genomtänkt. Det fanns två stora snirklande vattenrutshkanor och jag åkte flera gånger jag också med Bellis, så även BQ. Det fanns ångande bubbelpool, aromabastu, solrum där man kunde ligga och sola på solstolar, flera pooler och träningsledda friskvårdspass. Omklädningsrummen var fräscha, så även duscharna. Det fanns en lång vägg med speglar och fler hårfönar, så det fanns utrymme för att kunna fixa sig. Som jag uppmärksammade senare och som hade varit skönare var att det fanns ett rum med kanske 10 skåp som man hade kunnat stängt in sig i och kommit bort från de andra. Då får man känna sig lite mer i fred eftersom de flesta ville vara i de andra rummen närmast duschen.

Det såg verkligen jättefräscht ut och vi kommer gärna utforska ➜ Arena Oskarshamn och även bada flera gånger då vi besöker Oskarshamn.

Hej Mirre va roligt att se dig

Vi fortsätter att ha det mysigt och gott i bassängen och efter ha myst i ångande bubbelpoolen Bellis och jag och BQ kommer ut från Aromabastun så hör jag – Hej Mirre vad roligt att se dig. Jag möts då direkt av en gamal barndomskompis sedan många år tillbaka. Vi lekte och umgicks jämt som barn och bodde grannar i området Kolberga i Oskarshamn. Ett fint bostadsområde lite utanför stan och vi var jättebra vänner. Hon bodde i ett orange hus snett ovanför oss. Jag minns att vi lekte så många roliga leker att jag t.o.m kan känna och ta på dem nu. Sist jag såg henne var jag nog runt 16-17 år och hon 18-19. Det är alltså några år sedan. Vi kände igen varandra och jag konstaterade att det var tumme upp till oss att vi kände igen varandra trots rödflammig bassänglook, Vi har varandra som vänner på facebook, så vi har ju haft kontakt där, det har vi ju. Det blir ändå annat att träffar när man ser varandra live. Nu kom det så plötsligt och så oförberett med badräkt på och allt så man hann inte bli blyg för det, fniss.

Hon var så go hon sa – Jag vill krama dig, men du är ju blöt och jag torr vi får luftkramas

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Arena Oskarshamn – Träffa barndomsvän

  1. Det kan verkligen vara kul att springa på gamla bekanta så där. Ibland när det är sådana man bara känt lite avlägset och inte träffat på många år kan jag tycka att det känns lite jobbigt. Att man inte har något speciellt att prata om liksom. Sedan finns det ju vissa som hade varit extra kul att stöta på efter många år 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s