Gott Nytt år från Sweetwordsbymirre

Hej och hallå på er, här har vi en fin och lugn nyår tillsammans vi tre. Precis som vi vill ha det också. Vi spelar bingolotto, Bellis får var uppe så länge hon vill i kväll och som ni ser i form av diademet så är hon jättetaggad på fyrverkerierna. Vi har ätit god middag i form av ryggbiff, potatisbakelser med rödvinssås och sallad. Bellis fick pommes och schnitzel, som hon önskade. Nu äter vi då godis och chips och spelar och än så länge har vi vunnit 2 nya bingolotter, alltid något.

Gott nytt år från Mirre på Sweetwordsbymirre.com

Läs även mina Års Resumér

Års resumé Januari – Juni

Års Resumé Juli – December

Fler Upplevelser 2022

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

18 reaktioner till “Gott Nytt år från Sweetwordsbymirre

  1. Men vilken mysig nyår ni verkar haft 🙂 och fint av er att hon fick vara uppe så länge som hon ville 🙂
    God fortsättning 🎉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s