En blondie med julbestyr

Hej

Några eller rättare sagt fler dagar sedan sist och veckan har rullat på. Jag har bland annat varit till frisören och klippt mig kortare och slingat med färg och haft i en nyansering till en kallare färg. Det vart jättebra och känns roligt att vara extra fin nu tills julen är stundande bara om några dagar. Är roligt att jobba på förskola när det är jul, man kan göra mycket roligt med barnen även då. Det är alltid roligt att jobba på förskola med barnen, men det är något extra med julen så är det bara.

Som en extra fröken – Lyx

Bellis har varit med mig på jobbet idag, vilket både hon och barnen uppskattar väldigt mycket. Hon älskar att vara där och man ser hur lyckan lyser i hennes ögon. Sådana gånger ser man också hur stor hon har blivit måste jag säga. Vissa barn nåt ju bara upp till strax ovanför midjan på henne. Idag har vi lekt roliga lekar med barnen och även haft mysstunder. Såklart tycker ju hon att det är väldigt roligt att vara med då, eftersom det blir annat än att gå i skolan eller på fritis. Ja, nu är det dan före dan före dopparedagen några timmar till och sedan uppesittarkvällen. Vi har köpt bingolotter för att spela. Man kan ju önska och hoppas på vinst, det vore ju extra kul då man låpar sig till att spela.

I morgon löning också och då bär det ner på stan för mig för att köpa några till julklappar. Jag trodde att jag var klar, men det var jag visst inte. Det blir till att köpa några till. BQ har också några kvar så han och Bellis ska iväg på sitt håll och köpa klart de sista dem också.

Brukar ni spela bingolotto på uppesittarkvällen?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

14 reaktioner till “En blondie med julbestyr

 1. Åh vad bra att du kunde fixa till frisyren 🙂 det blev ju jätte bra. Och viktigaste är att du
  Är nöjd 🥰
  måste med fixa mitt hår.

  Gilla

 2. Du vart så snygg i håret gumman 🥰 Du passar i kort hår 🙂 Vi har bingolotter så vi ska spela ikväll jag och sambon o bara mysa 🥰♥️

  Gilla

 3. Så fin du blev i håret. Här har man bara köpt en julklapp till morsan som hon fick när jag kom upp hit i månadags. Här kommer vi inte spela bingo på uppsittarkvällen då lotterna blivit alldeles för dyra. Vi kommer kolla på film istället.

  Gilla

 4. Fin du blev i håret 😃👍. Vad bra att Bellis tycker det är så kul att vara med dig på jobbet 😊. Mm det blir ju annat än att vara i skolan. Händer lite mer saker i förskolan. Då kan jag tänka mig att du hade en trött tjej hemma sen?
  Mm gött med pengar idag. Blir tyvärr långt till nästa löning sen i januari. Bra att ni delar på er. Å Bellis får följa med pappa BQ.
  Det har blivit så att jag spelar Bingolotto på uppesittarkväll med dem jag är med.
  God Jul! 🎄🌟🎁🤶 Ta hand om dig & va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 5. Kan tänka mig att det är mysigt att jobba på förskola den här tiden. Jag har haft tankar på att söka mig dit, och då jobba som assistent/ resurs då ni får in många med diagnoser. Hade varit så mysigt. Jag har ju jobbat i särskola, och på fritids inom LSS.

  Gilla

 6. Så skönt att unna sig lite lyx innan jul, det blev ju så fint, välförtjänt. Jag tog mig en ansiktsbehandling i går – bokad sedna 2,5 månad tillbaka – och trots att det igår kändes som en halv dålig dag så var det så värre att gå dit – njuta av det och känna sig extra fräsch inna jul nu.

  Gilla

 7. Nope, inga bingolotter här. Har nog inte haft en lott på över 10 år. Vi sitter nog brevid varandra och jobbar lite imorrn kväll. Snart väntar en ny resa och den blir både lång och långt bort. Så det är mycket som ska fixas.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s