En söndag i bastun

Hej

Idag fick jag sovmorgon, eller vi sov alla 3 lite längre än vanligt, men jag sov längst. Jag har haft en tuff vecka på jobbet med sviter från covid, men det har gått att jobba såklart. Jag har lätt till huvudvärk efter covid och några dagar denna vecka på jobbet har med det också varit lite för tufft för mig. Den här veckan som kommer jobbar jag fyra dagar sedan ledig på fredag, det är vi alla 3. Två dagar av de fyra börjar och slutar jag tidigt så hoppas att dagarna går fort så jag kan få fortsätta att vila upp mig efter covids sviter man fått. Dock har jag kommit i gång med promenader igen och har även tränat lite smått så det går åt rätt håll. I morgon ska jag äntligen till frissan och färga bort utväxten, så skönt. Fint att bli sitt finaste jag inför julen också.

En tid för avkoppling

Nu går vi mot jul och även om vi inte alla har lediga dagar så går vi mot julafton och en stunds avkoppling, vilket vi alla behöver. Jag har förvisso tagit semester dagarna innan nyår och även den 23:e. Samt första veckan i januari, så jag längtar till att få vara ledig nu. Det går dock också att hitta guldkornen och en stunds avkoppling. Det gjorde vi idag tillsammans och bokade bastun i källaren. Det är en jättefräsch bastu med ett trevligt hobbyrum, det måste vi utnyttja oftare än vi gör då det faktiskt är renande och skönt för kropp och själ.

➤ Vad gör du för att hitta avkopplingen och gillar du att basta?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “En söndag i bastun

 1. Vad skönt för dig att komma igång igen. Aldrig själv haft covid men sett och hört andra återhämta sig från covid och inte alltid orken finns där. Hoppas att det blir bättre snart med huvudvärk och allt! 🙂

  Gilla

 2. Skönt med sovmorgon. Det behövs när det har varit mycket & sömnen har varit sådär.
  Gött med frisk luft & lite träning 🙂.
  Skönt med lite ledigt. Bra att bryta vardagen med bara avkoppling.
  Avkoppling för mig kan va att se film, lyssna på bok. Jag älskar att basta 🥰. Bastar alltid efter träningen och dusch på gymmet.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 3. Har alltid älskat att basta. Vi hade bastu hemma då jag växte upp och sedan i huset jag köpte. Nu går jag till badhuset och badar o bastar. Jätteskönt 😊

  Gilla

 4. Vad härligt med bastu! Jag brukade inte tycka om det för ett antal år sen, men kan uppskatta det nu. Det är svårt att inte koppla av för stunden samtidigt där man sitter i värmen.
  Trist att du känner av efter covid. Förstår att du då längtar efter ledighet, det är vi nog många som gör. Förutom att basta verkar du däremot ha dina knep för avkoppling, jag kan tycka ett besök hos frissan kan göra en hel del för måendet. 🙂

  Gilla

 5. Skönt med bastu, så härligt för kroppen med ordentlig värme och avkoppling. Missat att du haft covid- skönt att det gått bra men jobbigt med efterdyningar. Skönt att ni får ledigt allihop – mannen jobbar även fredag, jag och barnen är hemma från onsdag, så det känns skönt och jag får fredagen ledig men med betalt så då känns det lite extra härligt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s