På tal om julen – 2022

Hej

Här sitter jag och tittar ut genom fönstret och ser vårt vinterlandskap som skapas utanför fönstret samtidigt som jag lyssnar på Johnossi. Måste säga att ➜ Johnossi är en briljant artist och mycket roligt att John är med i Så Mycket Bättre då han är väl förtjänt att uppmärksammas. Johnossi består ju av två bandmedlemmar men det är John som uppmärksammas då i programmet.

Julen ett annat år

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

På tal om julen?!

Hur ligger man till när det gäller julen? ja du vi ska inte ha något firande hemma hos oss i år och vi åker ner till mina färldrar direkt efter nyår så vi blir hemma här i jul. Vi kommer att fira flera stycken hos BQ,s lillebror med familj om vi alla håller oss friska. Förra året var jag sjuk i influensan och blev frisk typ dagen innan julafton, så vi kunde fira tillsammans. Nu har ju BQ, Jag och tösen varit sjuka så nu hoppas vi väl i all sin dar att vi haft vår beskärda del i år. När det gäller julklappar så har vi handlar klart såhär långt känner jag. Det är till min mamma och pappa kvar som ska inhandlas så vi har det tills vi åker ner efter nyår. I dag var vi iväg och har köpt varsin frökenpresent åt Bellis fröknar som hon ska ge dem till veckan. Jag vill inte visa vad det är för det är ju trots allt en chans att de vet om min blogg och läser den.

➤Har ni köpt klart era julklappar?

Jag ska ladda upp mig för att gå ut och gå i det snöiga vintervädret en rask långpromenad, så raskt det går med underlaget som är.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

19 reaktioner till “På tal om julen – 2022

 1. Känner inte igen de namnen, men så mkt bättre vet jag om! Verkar vara mkt förskylningar nu innan jul 🎄⛄️
  Förlåt för sen kommentar den 17

  Gilla

 2. Gud så mysigt gumman 🙂 Det blir att fira här med sambon, svärföräldrarna och svägerskan 🙂 Sen åker svärföräldrarna till byn under mellandagarna och stannar över nyår 🙂 Jo alla julklappar är fixade och klara 😀 Kramis ♥️

  Gilla

 3. Mysigt det låter. Tycker med att det är kul att ett rock band är med i Så Mycket Bättre, John.
  Jag tror jag är helt klar med julen nu. Dem sista julklapparna blev klara igår. Som dem andra åren & även i år. Så kommer jag inte vara hemma i år. Så ingen mat behöver jag inte inhandla.
  Hoppas att ni får hålla er alla friska under jul helgen 🙏🏻🫶. Å att ni får det trevligt med BQs bror.
  Vad bra att ni fixat julklapp till Bellvis fröknar 🎁👍.
  Skönt med en promenad.

  Hoppas att jul veckan blir bra. Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 4. Hoppas ni får vara friska för ni har haft otur och varit mycket sjuka. Det låter kul att ni ska åka ner till dina föräldrar efter nyår. Jag själv har köpt morsans julklapp. Det är något hon vet om då det är en bok som hon har letat efter ett tag. Jag själv ska åka till morsan imorgon och denna gång ska jag även träffa min pappa som jag inte träffat sen 2014.

  Gilla

 5. På grund av liten bebis kan vi inte fira alla i år. Jag och min man kommer fira med yngsta dottern med familj. julklapparna är inköpta, och lämnade till alla redan. Blev ju lite akutköp då vi inte trodde bebis skulle komma i år. självklart ska även hon ha tyckte vi allihop.

  Gilla

 6. Vi åker till Sverige till våran flock där med barn och barnbarn.
  Så med mat och sådant behöver jag inte lägga några tankar på.
  Julklapparna är klara som ska hem till barnbarnen.
  Vilket grymt avslut på Så mycket bättre. De lyfte hela programmet Johnossi.
  Carin

  Gilla

 7. Blir en lugn och skön jul med familj. Är klar med allt utom skinkan som ska kokas och griljeras. Då luktar det jul i hela hemmet 🙂

  Gilla

 8. Vi är bortbjudna lilljul, julafton och reser bort över nyår så det blir inte jättemycket häng p hemmaplan för oss. De flesta julklapparna är inhandlade, dock väntar jag på några som är beställda men inte kommit än och har några småsaker kvar att handla, men eftersom jag varit krasslig en vecka har jag kommit lite efter. Idag är make och dotter ute och fixar några småsaker till kusinerna iaf.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s