Vad får dig att skratta?

”Vad får dig att skratta?”

Inspiration från dagens lucka i➜ Kajsons Julkalender Lucka 11

Vad får dig att skratta från maggropen? Ohh vad underbart att tänka på och ja vad får en att skratta så hjärtligt. När jag tänker på det så är det nog barn faktiskt. De kan ha så härlig inlevelse och prata från hjärtat ibland med alla tokiga tankar och idéer. Dock är det hårfint där hur barnen tar det, man ska skratta med barnet och inte skratta mot så att barnet känner sig förnärmad. Bellis är en sådan underbaring som har många tankar, miner och roligheter för sig. Fast henne kan man inte skratta med för hon tar det som kritik. Sedan har vi barn på jobbet som är härliga och gör saker så man kan skratta med. Vissa barn får man skratta i tanken för sig själv från maggropen just för känslan är hårfin när man kan göra det öppet och när man får ha en härlig bra känsla för sig själv.

Jag kan skratta öppet och hjärtligt med familj och vänner också, då kan man släppa loss och det är underbart ❥. Vissa komiker på tv har jag också skrattat åt så jag kiknat som man brukar säga och tårarna sprutar och man kissar nästan på sig. Vi såg en show med ➜ Johan Glans och alltså han är ju en stor begåvning måste jag säga. Så rolig och spelar så bra och på ett korkat sätt så man skrattar sig hysterisk. Har ni inte sett honom måste ni verkligen göra det. Jag kan också skratta väldigt åt parlamentet, humorshowen som är på tv, där kan man släppa loss sig emellanåt och skratta sig hysterisk.

➤ Vad får du skrattattacker åt på sådant där härligt sätt från maggropen?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Vad får dig att skratta?

 1. Härligt. Då får du kanske skratta varje dag 😊 i och med jobbet.
  Jag har ju dålig humor & elak till det jag skrattar åt. Jag är en skadeglädjande person. Å när någon berättar om någon som har klantat sig. Det är det jag kommer på nu som jag skrattar åt 😂.

  Hoppas att du får en bra start på veckan! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 2. haha håller med dig dessa är verkligen områden som kan få en att skratta, när jag är väldigt trött kan också vara ett sånt tillstånd som får mig att skratta mer, men då är det frågan om ens sakerna är roliga då , då skrattar ja nog mer åt det mesta för ajg är trött XD

  Gilla

 3. Mina närmaste vänner när de har sin sjuka humor 🙂 Min vän Amanda får mig ofta att skratta när jag verkligen behöver det och mina älskade små hundar 😀 Ja Johan glans är grym 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s