Varför alltid något mer?!

Hej

Idag har jag gjort mina julnaglar och de vart så fina. Som en enda fin julklapp med en extra touch liksom. Jag satt länge och väl och valde röd nyans på dem och fastnade för den här lite mer mörkt röda, men ändå varmt röd. Med julklappsnöre och snöflingor fick vi till den extra touchen av jul. När jag kom hem hade BQ och Bellis köpt de här fina orkidéerna i fina krukor. Våra två orkidéer vi hade i vardagsrummet har vissnat och jag tål endast dem eller gröna växter. Då åkte de och köpte de här små godingarna.

Varför alltid något mer?!

Känner någon igen sig att när det varit en period med tufft ekonomiskt så får man alltid mer? Ja för att nämna något när man varit sjuk så mycket som vi varit så är det precis så man klarar att betala fakturor och maten den månaden. Vi klarar oss men allt måste vara så genomtänkt och man får välja bort vissa saker. Då lyser lampan i bilen att vi måste lämna in den och sagt och gjort det har vi gjort. Så kommer alltid bilskatten i kombo med det, inte sant? Idag när vi kommer hem efter varit ute en sväng så blinkar det E 15 felmeddelande på diskmaskinen och första man tänker VAD ÄR DET FÖR FEL NU DÅ!!! Jag kollar efter för att se vad det är i hopp om att det är något vi själva ska kunna fixa. Såklart inte det står att man ska koppla ur diskmaskinen och stänga av vattnet för diskmaskinen och kontakta serviceverkstad. Jag läser runt lite och ser att det kan vara flera fel och JAG eller VI kan inte avgöra det så jag ringer serviceverkstan som tur nog hade öppet idag. De säger åt oss att inte röra det själva och att de har en tid för hembesök tidigast den 22:a december. Dagarna innan jul, vad roligt! Det kan vara garantiärende, men är det inte det kommer det kosta oss 1600+ reservdelar. Ja om det nu är det felet som hon tror att det var när jag ringde.

Varför ska man alltid få strul och varför ska det alltid bli allt på en gång?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

14 reaktioner till “Varför alltid något mer?!

 1. En olycka kommer sällan ensam, så säger väl talesättet. Men det är inte kul och bara se pengarna försvinna när man har det kärvt en månad.
  Mycket fina julnaglar som du gjort.
  Krukorna till orkidéerna var jättefina.
  Ha en fin tredje advent.
  Carin

  Gilla

 2. Jättefina jul naglar 💅 ! 😃 Åå vad sugen jag blev nu att fixa mina naglar 😊. Jag hoppas att jag kan göra det snart.

  Strular en sak. Så kommer det aldrig ensam 😅. Det är alltid så.
  Tur i oturen att ni får vänta på hantverkare till den 22:de till diskmaskinen. Samtidigt så hinner nya pengar komma innan troligtvis den fakturan ska betalas bland annat.

  StyrkeKram❣️🤗 Ta hand om er och va rädd om er! ❄️🌹

  Gilla

 3. Det är nog en klassiker att allt ska strula samtidigt. Otur att diskmaskinen ska strula såhär innan jul. Som du skriver har man varit mycket sjuk så har man en mindre inkomst. Det var fint av Bellis och BQ att köpa blommor då era vissnat. Tur att de visste om vilka du tål. Orkidéer är så fina när de blommar. Hoppas du får en bra tredje advent.

  Gilla

 4. Kånner mkt väl igen det där om man har tajt ekonomiskt o sen blir det bara mer o mer saker som händer. Men tillslut lyckas man nog ut det även om det känns som en enda röra. Jätte fina naglar 🥰

  Gilla

 5. Wow så fina naglarna blev! Är så sugen på att testa gå och göra mina någon gång 🤗 Känner verkligen igen det där med att alla problem kommer på samma gång 😕

  Gilla

 6. Ja, det blir alltid fler saker. Nu tycker jag förvisso att man fått sluta med allt onödigt och ”lyx” ändå med tanke på hur dyrt allt blivit och fortfarande håller på och bli.

  Det var fin röd färg på naglarna .

  Gilla

  1. Naglarna har jag slutat förlänga, det är bara mina och lack och förstärkning på. Det kostar betydligt mindre än innan. Mina naglar är kass kvalite på så de blir bara problem med dem annars. Vi har minskat på mycket för att spara in

   Gilla

   1. Tror du tolkade som att jag skrev om dig. Det var det absolut inte. 🙂
    Jag skrev om att jag fått göra så med alla prishöjningar. 🙂
    Ni är ju två friska och heltidsarbetande människor i hushållet så för er är det kanske inte lika ”lyx” med naglarna som det är för mig som ensamstående helt enkelt. 🙂

    Håller med om att naglarna blir förstörda, är inne på 2 år nu utan förlängning och påbyggnad och mina naglar har inte repat sig än. Får hålla på med stärkande och grejer på dem .

    Trevlig 3e advent😊

    Gilla

   2. Ingen fara och förstår din tanke och kan hålla med. Näe är ju så, det är mer kris för oss när det kommer oför utsätta utgifter och som alltid kommer i en klump liksom, annars går det plus minus noll och man räknar in det som går att unna sig. Köpa kläder och sådant är ju inte prio nu, det är till Bellis men vi får stå över. Men det får man ju också barnbidrag för att kunna köpa det som behövs.

    Trevlig 3:e advent till dig med

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s