Vem är du när du är som lyckligast?!

Vem är du när du är som lyckligast

Inspiration från dagens lucka i➜ Kajsons Julkalender Lucka 4 och 5

Jag är mest lycklig då jag känner mig ledig och jag känner att jag mår bra både fysiskt och psykiskt. Jag är en glad och omtänksam person som gärna visar det på olika plan. När jag är lycklig i en relation så kan jag överösa partnern med pussar, kramar och närhet. Det får BQ märka många gånger och än så länge efter 23 år har han inte klagat. Lycklig som mamma det är jag när jag känner att det jag vill framföra också blir resultat av. Att man ser att sättet man fostrar på också är det rätta sättet och att ens barn mår bra. Lycklig som mamma är man också då man får pussar, kramar och bekräftelse av sitt barn helt kravlöst. Att känna att det jag burit i min kropp faktiskt är något som finns på grund av mig. Lycka över att man som mamma får en ny viktig roll i livet och det är en stor anledning att vara lycklig över. Att vara mamma är nog det som gör mig lyckligast.

➤ När är du mest lycklig och hur är du då?

När känner du dig som mest vilande,

lugn och i återhämtning

Det kan också vara på många plan, och det kan vara enkelt som mer planerat. Att bara vara och ingenting ha planerat det kan vara en av de stunder som man känner sig mest vilande och återhämtar sig. Ska man se till något mer planerat så är det ju precis som ovan ett sätt att återhämta sig. Här åkte vi ju till Hotell i Tällberg över en natt och åt god middag och badade i poolen. Kan det bli mer avslappnande än så? För mig kan ensamtiden också vara ett sätt för mig att återhämta mig. Jag mår bra när jag är ute och går mina raska långpromenader på kvällarna. Jag får vara ute i naturen och jag lyssnar antingen på naturens ljud eller lyssnar på något i mina öron. Egentiden är nog så viktig och ibland kan det vara skönt att sitta upp själv en stund på kvällen när de andra sover bara för att få vara helt själv.

➤ När känner du att du är mest i återhämtning?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

24 reaktioner till “Vem är du när du är som lyckligast?!

 1. Va fint skrivet ang bq och dina barn. Härlig känsla det måste vara. Jag har svårt o kalla ’lyckligM men när jag mår bra så är det med familj & vänner’.

  Gilla

 2. Det är nog lite både och här, alltså jag är som lyckligast när det händer saker och jag får göra massa saker, gärna visa min kunskap typ pyssla men även när jag får bara vara…. 🥰

  Gilla

 3. Jag är nog lyckligast när jag är med vänner och när jag känner att livet är värt att leva. Jag får nog mest återhämtning när jag sitter framför tv:n och en bra och lång film tex Titanic. Intressant inlägg dom var väldigt roligt att läsa.

  Gilla

 4. Jag älskar känslan när vi är helt själva i vårt sommarhus. Det är vårt andningshål och hela familjen mår bra där. Det faller liksom ett lugn över oss alla där. På hemmaplan uppskattar jag verkligen den där stunden av ”egentid” på kvällen, när jag kan sitta med bloggen/bloggar eller kolla på någon egen serie. Men sedan älskar jag att kolla på serier eller film med maken eller barnen också förstås, men vissa dagar behöver jag den där egna stunden.
  När är jag som lyckligast? Hm, vet inte riktigt, kanske när jag är omringad av min familj eller mina vänner. Jag är nog som mest lycklig när jag ser att mina människor mår bra 🙂 Sedan kan jag vara riktig lycklig när jag är på en riktig bra konsert också! 😀

  Gilla

  1. Oh förstår att ni älskar att vara där, samt att det är ju så fint där också, erat paradis på jorden. Ja jag älskar också att kolla på serier med BQ och såklart även med Bellis, men då kollar man ju på en annan nivå. Blogga är också avkopplande.

   Gilla

 5. Intressanta frågeställningar. Jag är nog som lyckligast då livet är i balans tror jag. Vill vara omtänksam och göra det där extra för andra. Tyvärr tar många det för givet också..

  Gilla

 6. Så intressant läsning och speciellt om vad gör en som lyckligast. Jag känner mig som lyckligast när mina tonårsbarn vill ge mig närhet och närvaro. När jag känner uppskattning för något jag gjort bra. När jag får feedback efter att någon har tagit sig till mina tips och berör mig som person. Kramis ❤

  Gilla

 7. lyckligast är jag när jag bara är mig själv utan att bry mig om vad andra tycker, när jag gör det jag vill och mår bra av och i alla små och stora händelser med familjen.. Naturen är viktig för mig, både att njuta av det man kan uppleva och fysisk träning..

  Gilla

 8. Vilka intressanta och viktiga frågor, som det är kul att läsa andras svar på.
  Jag är som lyckligast när jag ser att mina marsvin mår bra och är glada. Det värmer alltid i hjärtat.
  Den bästa återhämtningen för mig är en dag utan något planerat. Då blir det oftast en kombination av en promenad i naturen och att sitta och titta på något tv-program.

  Gilla

 9. Jag är som lyckligast, eller iaf mår som bäst när jag är i solen. Jag fick faktiskt ett sånt där ”lyckomoment” när jag stod mitt i vår by i Gambia, mitt i solen i typ 50 graders värme och bara slogs av att nu mår jag bra. Skulle jag dö nu så skulle det inte göra något, ungefär så. Sol, värme, ute i bushen och total isolering alltså 🙂

  Gilla

 10. Jag har aldrig varit lycklig tror jag inte. Men mycket glad har jag varit flera gånger i olika situationer. När det går bra för mig i jobb relaterat, när ett tränings pass flyter på bra. Som teknik & energi & känsla. När det går bra för min familj, när solen skiner.
  När jag återhämtar mig som bäst är när jag har dagar som jag inte har något planerat på. Kan chilla i soffan hela dagen. Sen även när jag kommer hem från jobb/gym. Får vila/sova 45-1 Tim. För mig är egentid åxå viktigt. Å den får jag som jag behöver.
  Sen att få massage, va hos frissan, se film, fiska på sommaren, njuta i solen på sommaren antingen i solstolen eller vid hamn. Då återhämtar jag mig med. Mat/mellis behöver jag ha i mig ofta för att hålla energin uppe.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s