Uppleva Dalhalla igen

Hej

Tänk att jag trodde nog att jag skulle klara mig undan det då jag duckat undan det i snart 2½ år och även jobbat mitt i smittan på jobbet. Där jag även haft smittade snoriga barn i knät som skickats hem och man sedan fått sms av föräldern att de tagit test som visat positivt. Vi blev smittade alla UTOM JAG den gången på jobbet. Nu trillade BQ dit och då trillade jag också dit tyvärr. Bellis visar ingenting än och jag hoppas verkligen att hon inte blir smittad, lilla skruttan.

Hur mår vi i covid-smittan då?

Ja det är just det, hur mår vi? Det är lite upp och ner men jag vill nog säga att vi har de flesta symptom som de skriver här på ➜ folkhälsomyndigheten. BQ har värst med hostan och feber som stiger och sjunker av och på. Ena stunden frossar han och ena stunden är han som han vore i öknen och svettas. Han har även ont i kroppen och leder. Jag har samma, men jag har även fått diarier och är tungandad. Vi reder ut det och det är inte i värsta laget, men det är som en jobbig influensa skulle jag vilja påstå.

Uppleva Dalhalla igen – Magisk kväll

Till något bättre än dagens nuvarande tillvaro är att vi BOKAT BILJETTER till att uppleva en av 2022,s bästa kvällar som jag upplevde tillsammans med Madde ➜ Dalhalla ett minne för livet. Det var helt magiskt och jag kände redan då att detta får inte bara vara en gång utan det måste jag få uppleva igen tillsammans med BQ, då han också älskar dessa artister.

 • Mandi Diao
 • The Hives
 • The Sounds

Vi har bokat biljetter till 2023 konsert i augusti och då valt plaster lite längre ner, typ innan ståplatserna börjar. Madde och jag hade jättebra platser, men nu ville vi ha än lite bättre platser. Ni som missat detta och vill se dem måste ni ju boka så platserna inte försvinner för det kommer de snabbt göra kan jag lova ➜ Dalhalla Mando Diao The Sounds The Hives. Det känns för bra för att vara sant att vi får uppleva det igen.

Lite lång väntan dit dock insåg jag nu, buhu!

Dalhalla ett kalkbrott som blev en internationell arena

Dalhalla är från början ett kalkbrott som på nutid bildats till en arena där det är flera artister varje år som uppträder. För 360 miljoner år sedan föll en meteor ner från rymden. Den föll då ner i Dalarna och därav skapades olika sammansättningar av jord, berglager i olika färger och mönster som blev ett kalkbrott. Dalhalla som från början hette Draggängarna. Brytningen från kalkbrott bröts 1990 och under flera år (femtiotal) så sprängde och grävde man fram det som nu skapts för att man skulle kunna bilda fram det vi nu ser och är Dalhalla. Det är en akustisk arena med väldigt bra ljud som gör att ➜ Dalhalla kan jämställas med antikens Grekland och Italien. Dalhalla är en etablerad och internationell arena som har beskrivits som en av de vackraste och mäktigaste utomhusarenorna i Europa. Under sommarhalvåret så finns det stort utbud av artister och det lockar även stort antal besökare att komma dit. Publikrekord har de haft och det var 2019 när The Sounds, Mando Diao och The Hives uppträde där och det var ju såklart så även när vi var där att arenan kom upp i publikrekord.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

14 reaktioner till “Uppleva Dalhalla igen

 1. Men stackare! Hoppas ni får må bättre snart. Inget roligt alls ju, vi har haft halsfluss här på alla utom mig. Idag är första dagen utan penicillin och Loui blev snorig direkt? 🤔

  Gilla

 2. Otur att du också trillade dit. Ni får krya på er och hoppas det inte blir värre. Själv har man peppar peppar inte haft covid än. Dalhalla har jag aldrig varit till men kan tänka mig att det är en häftig arena att se band spela.

  Gilla

 3. Ja vi alla ska väl åka på det. Tyckte jag föll på målsnöret då jag fick det i mars men det fortsätter. Ni verkar ändå ha blivit rätt sjuka av det. Förstår att du längtar. Att gå på konsert är alltid något speciellt.

  Gilla

 4. Fy så tråkigt att höra 🙁. Hoppas att ni snart blir bättre 🙏🏻🤗. Vad säger Bellis? Är hon rastlös?
  Vad kul att ni har bokat biljetter & ska åka till Dalhalla & se artister 😃. Vi har vänner som åxå brukar åka ditt & se artisterna. Jag har varit där en gång & såg Rabs in the rock tror jag. Det var häftigt 😃.
  Tack för lite historia om Dalhalla. Kul.
  Krya på er!! Ta hand om er och va rädd om er❣️🤗

  Gilla

 5. Usch vad tråkigt! Trist när båda är sjuka samtidigt för då får man liksom inte så mycket ompyssling 🙂 Men hoppas att ni kryar på er fort och fördelen är ju att ni förhoppningsvis har ett bättre skydd nu ett tag framöver. Och slipper kanske vara sjuka över jul!

  Gilla

 6. Nej va trist att även du trillade dit. Låter Inge roligt alls. Får Flashback av när jag hade covid. Hade tur att jag mest hade feber. Hoppas ni kryar på er snart och att Bellis klarar sig.
  Vilket lyx att få se dem igen. Den väntan är värd det 😉
  Krya på er och hoppas helgen blir bra!!!

  Gilla

 7. Har med klarat mig hittills men nån gång får nog alla det.
  Mando Diao är bra tycker jag med .
  Krya på er och ha en mysig helg trots allt 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s