Lever nu i smittan – 9 års kalas

Hej

Idag har jag varit i kontakt med min vårdcentral då jag faktiskt är sjuk igen och denna gången totalt knockad. Jag kontaktade dem för att höra om jag behövde ta några prover och kolla mina värden eftersom att jag varit sjuk nu 3-4 gånger sedan semestern. Jag fick förklarat för mig att det är en extra ilsken smitta som går här nu (säkert i hela landet) och att den är just precis så som det varit för mig. Det tar om, man blir ordentligt nerslagen och den är långvarig. De får sådana samtal flera gånger i veckan som de sa och att det var inte i dagsläget något jag behövde kolla upp. De svarade mer att jag ska se till att vara hemma tills jag är helt frisk och att de kunde sjukskriva mig längre än en vecka om jag inte var helt pigg efter 1 vecka som man själv får sjukskriva sig. Det för att jag måste vara helt frisk när jag går jobbar igen för att försöka bli återställd.

Ja ni ser ju också positivt på covid, det är inte jag utan det är BQ som ligger däckad i det. Förmodligen jag också, men det måste gå ett par dagar för att se om det är det på mig också. Jag tog eget test idag, men då visade det negativt. De sa på vårdcentralen att man ska inte ta före tre dagar då man insjuknat. Varför det visade negativt på mig kanske beror på det. Det kan också bero på att jag helt enkelt inte är smittad utan det är den långvariga smittan som går som slagit till igen som sagt.

9 års kalas med eget lekland och kompisar

I söndags hade vi som sagt Bellis 9 – års kalas för kompisarna och det var sjukdom, bortresta och återbud som det alltid blir på kalas. Det var 12 barn bjudna och det blev 6 stycken barn. Det var faktiskt helt perfekt och mer än så hade blivit för livligt faktiskt. Vi hyrde mellanstadiets gymnastikhall och där riggade vi upp hinderbanor, inte nudda golvet, lekar, skattjakt m,m. Tror att kalaset vart väldigt uppskattat såväl som för Bellis som för hennes kompisar. Skönt också då man är i en gympahall och de kan röra sig fritt och härja runt bäst de ville.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Lever nu i smittan – 9 års kalas

 1. Viken tur att kalaset blev lyckat innan ni blev sjuka! Ja, fy nu är det mycket som går tycker jag, och de varnar tydligen för mer. Både Covid och annat.
  Det här med när man ska testa sig har verkligen varierat hela tiden! Såå oklart, men å andra sidan spelar det ju knappt någon roll om man vet att man har Covid eller inte. Man ska ju hålla sig hemma om man är sjuk. Synd att inte alla följer det bara.. Krya på er!

  Gilla

 2. Gymnastiksalar är som gjorda för kalas tycker jag. Alltid lika roligt att få va där. Va härligt att Bellis va nöjd med sitt kalas.

  Det va ett riktigt envist virus du åkt på. Håller tummarna för att det inte är covid. Krya på er båda två nu ❤

  Gilla

 3. Otur att du blivit sjuk igen. Som du skriver är du också nog smittad då det är typ omöjligt att inte bli smittad om man bor tillsammans med en som har covid. Men du kan ju ha tur om det inte är covid utan den andra smittan. Håller tummarna att du inte är smitttad av BQ. Jag har faktiskt inte haft covid än men det känns som det inte är frågan om jag kommer få det utan när.

  Gilla

 4. Det är något som går just nu. Några med covid, men de flesta med vanliga förkylningar. Tänker lite att det kan bero på att samhället öppnat upp och vi har släppt på alla regler. Klart vi blir sjuka. Så roligt med kalas och få busa runt så mycket,

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s