Hur kunde hon bli så stor snabbt?!

Hej

Hur lever livet med er?, här är det ganska som alltid att tiden inte räcker till, men ja det behövs inte ältas om idag också. Det har i alla fall varit så att vår fina tös fyllt 9 år i veckan och vi har fått dela upp firandet på flera tillfällen, ett som senast idag. I onsdags då hon fyllde år så fick hon välja vad hon ville göra efter att jag jobbat klart för dagen då jag hade turen att sluta tidigt den dagen. Hon ville åka till ➜ kompislandet och leka där några timmar. Det gjorde vi såklart då också, hon tycker verkligen om att vara där. Hon hade även tur att kompisar från skolan var där också samtidigt, det blev ju då att hon lekte med dem. Hon har även fått klippa sig och vi har nu jämnklippt det mer för att det ska få fortsätta att växa sig neråt utan att det är för uppklippt överallt. Hon vart verkligen jättefin, så söt

Snö och magsjuka

På jobbet där här veckan kan vi sammanfatta den som snö och magsjuka, låter great va?! Det har snöat i stort sett varje dag vilket också piggar upp och gör det så mycket finare i naturen. Vi tog en promenad med barnen en av dagarna för att titta på vad som händer med naturen när det är vinter och snö ute. Det uppskattades av oss pedagoger och även barnen. Tyvärr har det också gått eller går magsjuka på min förskola och så även på min avdelning. Jag har fått en släng av det jag med natten till idag och har jätteont i magen och mår hemskt illa. Det ledde ju då till att jag kunde inte vara med på firandet idag då familjen skulle gratulera henne. Vi fick då istället ta det i en lokal i vår källare som de fick ha firandet vid. Det gick ju såklart bra det med, men tråkigt att inte få vara med. Hon fick i alla fall träffa dem och de fick fira henne, vilket är det viktigaste.

I fredags på jobbet var både jag och A väldigt trötta sådär i slutet av veckan och det ledde till att vi var lite fnittriga och hade en härlig dag med lätt till skratt. Det är så underbart med sådana dagar då man också är väldigt pedagogisk i allt man gör.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Hur kunde hon bli så stor snabbt?!

 1. Grattis i efterskott till Bellis. Va kul med kompisarna på födelsedagen. Kunde inte ha blivit bättre 😉
  Va jobbigt med magsjuka. Hoppas att du mår bättre nu och att de andra klarar sig från det.
  Glad första advent!!!

  Gilla

 2. Första gratulera Bellis i efterskott på hennes 9 års dag!! 🎉🎁🎈🌸🤗.
  Jag är både & när det kommer snö. Dels blir jag begränsad. Sen tycker jag även att det är fint. Det ska ju vara snö ❄️ vid den här tiden! 🙂
  Fy för magsjuka 🙁tråkigt att du inte kunde vara med å fira henne med släckt & så. Men skönt att du va med & fira hennes på just hennes födelsedag 😃❤️
  Det kan komma något gott ur att vara trött. Man blir fnittrig ☺️ härligt
  Hoppas att du har mysig & trevlig 1:a advent 🌟🕯️❣️🤗

  Gilla

 3. Huvva för magsjuka. Det var nog det värsta med ha förskolebarn, när de drog hem magsjuka. Jag har fobi för magsjuka faktiskt.
  Så fin hon blev i sin nya frisyr och stort grattis till henne! 9 år, var inte hon precis 5? Tiden går verkligen snabbt när man har blivit förälder, trodde inte riktigt på att tiden skulle så fort dock. Mina är 14 och 12 nu. Helt sjukt!
  Krya på dig!
  Kram

  Gilla

 4. Så stor hon har blivit. Förstår att det känns som tiden springer ifrån en. Inte kul med magsjuka. Det var ju bra att de kunde vara i en annan lokal de som hade kommit för att fira henne. Hoppas du mår bättre nu. Här var det värst i måndags och jag var glad att jag tog med till radion men bussen var tvungen att åka typ i 50km/h hela vägen.

  Gilla

 5. Ja, tiden går fort, barnen blir stora snabbt.. roligt med födelsedagsfirande .. Trist med alla sjukdomar på förskolan dock, här är det dock förkylning som går mest som tur är

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s