När man funderar på en raskatt!

Hej

Det går sådär för mig att blogga, tiden räcker inte till. Nu var det 11 dagar sedan jag bloggade och det är nog längsta pausen jag haft på bra länge. Det är i ett hela tiden och känner också att kvällarna bara försvinner. Bellis har i alla fall börjat på friidrott och hon älskar det. Hon är också jätteduktig och hennes spänst och hållning har verkligen blivit bättre också. Hon ser fram emot sina träningsdagar som är tisdagar och torsdagar och det är direkt efter jobbet. Vi får hoppas att det håller i sig och att det är något för henne. Jag ha kortat ner mina naglar också, jag är trött på långa naglar, de är bara i vägen. Jag ska ha dem liiiite längre och de får växa ut tills nästa gång då jag ska göra julnaglar. Då kommer det vara perfekt längd efter 3 veckors utväxt.

Helgerna får bli spontana och planerade

Helgen som var så tog vi en tripp till grannkommun för att leka loss i deras stadslekpark. Vi åkte även dit för att ta oss en fika på ➜ Café Wahlman, vilket var jättegott och trevligt. Jag ville även in på deras stora loppis för att kika lite om man hittade något. Jag hittade lite kläder att ha på jobbet på förskolan. Såklart kan jag ha det annars med, men tanken var att köpa för att ha på jobbet och slita på där. De såg t.o.m nästan oanvända ut och ett par svarta byxor var stygnen i fickorna inte ens uppsrättade som det är på nya byxor man köper ni vet som det är innan man kan använda fickorna.

Dags för kompisens 7 års kalas

I helgen som var, var det också kalas för Bellis kompis som fyllt 7 år. Det är ju även min kompis Maddes dotter och det var så trevligt och mysigt. De har också skaffat två katter Andy och Lex. Andy var en cooling som ville vara med överallt och la sig på paketen medans de öppnades. Det såg lite sött ut måste jag säga. Katt 2 Lex den mindre svarta (ej raskatten), den var mer gossig och var gärna i famnen och gosade många gånger. Jag testade också att ha den nära mig och i famnen för att testa min (om jag har någon) allergi hur den är numera. Jag hade ju stark allergi på katt som barn, men tycker att det börjar minska mer och mer. Bellis vill ju verkligen ha en siameskatt. Det är hennes högsta önskan just nu och förhoppningsvis kan vi skaffa en framöver då jag önskar henne att få ett djur. Jag har läst runt lite om allergikatter och ➜ Cornish Rex finns ju också. Misstänker dock att Bellis kanske inte tycker de är lika ”söta” som mer pälsiga katter. Jag måste först allergitesta mig för att ha hur jag reagerar på katt tillsammans med dammkvalster och pollenallergi. För att se om jag har korsallergi och katthår då kanske inte fungerar ändå, det får framtiden visa

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

18 reaktioner till “När man funderar på en raskatt!

 1. Ibland kommer livet och det är helt okej att inte blogga ibland. Kul ändå att få en uppdatering av dig och se vad som händer i ditt liv. Du verkar ha haft fullt upp men trevligt 🙂

  Gilla

 2. Är med allergisk mot katter fast mig gör det ingenting 😂 Är hundmänniska rakt igenom 😊

  Skulle dock ta kontakt med allergiläkare och utreda ordentligt om ni funderar på katt… skulle det påvisa allergi efter ett tag är det onödigt lidande för både er o katten som då måste omplaceras.. skulle inte ”bara” testa en stund hos en kompis.

  Oj vad mycket snö ni fått som redan kan åka pulka. Tur jag inte bor där uppe 🤭

  Gilla

  1. Jag måste först allergitesta mig för att ha hur jag reagerar på katt tillsammans med dammkvalster och pollenallergi. För att se om jag har korsallergi och katthår då kanske inte fungerar ändå, det får framtiden visa ❥ Jag skrev ju det också =D

   Gilla

 3. Ibland flyger kvällarna förbi och man inte hinner allt man egentligen vill. Roligt att hon tycker friidrott är roligt. Hoppas som du skriver att det håller i sig. Katter är så roliga. Det är nog bra att du allergi testar dig innan om ni ska skaffa katt.

  Gilla

 4. Så viktigt med aktiviteter för barn o ha något o längta efter. Vad bra att hon fått bättre hållning. Lätt att man glömmer 🥰

  Gilla

 5. Håller med dig att tiden inte riktigt räcker till för bloggandet just nu. Men jag ska ha som mål nu att få till ett inlägg varje dag, det behöver inte vara särskilt långt men det är ändå kul att skriva lite om livet.

  Gilla

 6. Det här med pälsdjursallergi är ett aber. Har det själv, och astma på det. Jättetråkigt när man inte kan ha djur, eller ens vara nära dem. Hoppas din har vuxit bort, så att ni kan skaffa er en söting. Ja, bloggandet kan verkligen gå upp och ner. Hoppas du kan finna tid till att skriva när du känner för det. Kan tänka mig att ni har en väldigt hektisk vardag med skola, jobb, träning och allt annat.

  Gilla

 7. Har också haft ett längre uppehåll, för som du skriver, tiden har inte räckt till. Nu har jag bestämt mig för att verkligen försöka få till en stund varje dag för jag tycker verkligen om att skriva ett litet inlägg. Det är ju min dagbok liksom 🙂

  Gilla

  1. Ja det är lite synd för man vill ju blogga men man märker ju större barnen blir desto mer kräver de av en också på ett annat sätt än de var små, ibland fattar jag inte hur man hinner med allt ändå

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s