En rolig dag i kompislandet

Hej

Idag skulle vi ju som sagt anlänt till Tällberg och bott på hotell, men så vart det ju inte som ni vet. För att få ut något roligt av det så valde vi att åka till nyöppnade Kompislandet ett nytt lekland. Det var verkligen toppen och ett stort plus super att det finns ett lekland även i vår stad nu också. Då slipper man att åka 7-8 mil varje gång när man vill åka till ett lekland.

Vad är kompislandet för plats ?

Leklandet är ett nytt lekland som har nya lekmöjligheter men även igenkännings-faktorer som övriga lekland har. Leklandet ➜ Kompislandet finns i Avesta vid Dalahästens område. Man kommer in i ett stort turkos land. Här finns rutschkanor, studsmattor i roliga former, ninjaskola, äventyrs utmaningar, spindeltorn, hinderbanor och såklart lekhörna för de mindre barnen. Man erbjuder även mat och fika i cafét. Det går även att boka kalasrum och fira sitt kalas här och det är ju en stor hit för barnen att både leka och ha kalas. Dem som äger det är bekanta till mig, vilket också gör det extra roligt

Vad tycker vi om kompislandet?

Vi var ju ivriga att besöka ➜ kompislandet eftersom det är helt nystartat och att det var i vår stad också. Jag hade hört om det efter vad ägarna har berättat för mig och jag var ju sugen på att besöka det för att se vad de gjort och hur detta lekland är. Jag vart glatt överraskad för det var ett turkost hav av lekmöjligheter man möttes av. Först kändes det litet, men så fel man hade. Det var fler lekmöjligheter både på höger och vänster sida runt hörnet och det var proffsigt och bra byggt både från golv till tak. Jag som vuxen gillade att det var mjuka golv. Det var också väldigt proffsigt måste jag säga, märktes att säkerhet och kvalité var deras starka sida.

Bellis tyckte att det var toppenroligt och att det var minst lika roligt som övriga lekland. Det som var roligt som Bellis uttryckte var att det var nya och roliga lekattraktioner så att det inte var exakt samma. Bellis tyckte att studsmattor och att hoppa ner i skumgummibassängen var en av de roligaste. Hon lekte sig varm så hon var blossigt röd om kinderna och det är väl precis så det ska vara också.

Vi kan inte annat än att ge kompislandet högt betyg och vi kommer besöka det många gånger!!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “En rolig dag i kompislandet

 1. Åhhh va kul med ett helt nytt lekland med lite nya saker. Extra roligt för Bellis.
  Har inte hört talkas om dem innan du skrev om dem. Men ska tjicka runt och se om det finns häromkring också.
  Ha en rysligt fin Halloween!!!

  Gilla

 2. Det har ploppat upp massa lekland sista åren. Innan jag hörde priserna så tyckte jag att det var toppen.
  Man har barn som klarar sig själva, 5år. Det är tråkigt väder en lördag. Barnen är rastlösa & bara retas med varann.
  Man åker dit & dem får leka av sig & göra av med energi.
  Vad kul att ni känner ägarna 😃. Åxå kul att Bellis tyckte att det var kul. Det är ju ändå för barn. De är ju dem som ska ge betyg på det. Såklart vi vuxna kan ju sätta betyg hur det är uppbyggt & säkerheten & så.
  Betyget är högt när man vill åka ditt fler ggr 😊. Va ju bra att ni hittade på något skoj när weekend resan blev uppskjuten till nästa helg.
  Ha en fin vecka! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 3. Så roligt att ni kunde åka dit då det inte blev av att ni kunde bo på hotell. Kul att Bellis tyckte om det. Jag tänker att säkerhet är något väldigt viktigt då det måste vara så att det inte ska kunna hända någon olycka så någon skadas. Sådant brukar man märka direkt om de har haft ett säkerhetstänk när de byggde det. Det mjuka golvet måste vara något så bra då man inte slår sig lika mycket om man ramlar än om det skulle vara hårt vanligt golv.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s