Mirre och Räven, samt inställd resa!

Hej

Jag har svårt att hinna med bloggen, och dagarna och kvällarna räcker inte till för allt man vill göra. Det är jobb, läxläsning, träning för oss och träning för henne. Hon har börjat på inmhusträning för friidrott, vilket är jättekul för hon älskar det. På höst och vinterhalvåret är det inne och vår och sommar utomhus. De tränar två gånger i veckan, och däremellan är det så mycket annat. Det är även mer läxor nu när hon börjat 3:an och vissa uppgifter gör att man själv får gnugga sina skills för att komma ihåg hur man gjorde.

Mirre och Räven på förskolan

I dag har vi ju också haft halloween på förskolan där vi också fick buffé i form av korvfingrar, köttbullar och rosa spaghetti, blodsaft och svart mjölk. Som ni ser var det även morotsspöken. Det blev svarta dukar från sopsäckar och lite halloweenteman här och var i form av servetter, lyktor, spöken och spindlar. Det vart uppskattat och några huvudbryn vart det på barnen då det såg ut som det låg fingrar på tallriken för att nämna något. Bellis hade också halloween på skolan idag med utklädnad och roliga aktiviteter. Vår sessa var en halloweenprinsessa. Hon fick bli en söt och snäll häxprinsessa och var mest vacker istället för otäck. Ser ni vilken klockren bok vi fick med bland låneböckerna som biblioteket skickar till oss i omgångar. Kan ju inte bli bättre än att läsa om en bok som heter ” Mirrre och Räven ”, har ej läst den ännu, men det ska väl vara Mirre som läser den för barnen också, inte sant?

I morgon skulle vi åkt till Tällberg och bott på hotell, men i morse vakna BQ med feber och jätteöm hals. Vilket då också innebär att vi inte kan åka i helgen. Vi fick således då omboka hotellet till nästa helg. Det är så uppkäftigt och tråkigt för man har ju sett fram emot det hela veckan, eller rättare sagt sedan man bokade hotellet. Nu måste man då alltså vänta en hel vecka till.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

9 reaktioner till “Mirre och Räven, samt inställd resa!

 1. Boken var ju och är klockren ju. Klart det är du som ska läsa den för barnen. Hoppas BQ är frisk nästa vecka så att ni får bo på hotell, tråkigt när någon blir sjuk 🙂

  Gilla

 2. Jag veckorna är fullspäckade 😅.
  Kul att Bellis tycker det är kul med friidrott 😊. Mm 3:an börjar läxor bli svårare. Men är ju för att Bellvis lär sig mer åxå. Kul att du & BQ får gnugga era hjärnor & komma på hur det var med det som Bellis har i läxa. Ni lär ju er åxå saker genom att hjälpa Bellis med läxorna 😊.
  Vad roligt för barnen att ni spexa till det nu när det är Halween tider 👻👩🏻‍🎤🎃.
  Det är typiskt. När man planerat in något skojigt att göra. Så händer det alltid något oväntat. Vilken tur att det gick att lösa så ni åker på weekend nästa helg istället! 🙂
  Den som väntar på något gott. Väntar aldrig för länge……
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 3. Roligt att ha halloweeen firande på förskolan. Otur att BQ fick feber och ont i halsen så ni blev tvingade att boka om Hotellet. Däremot är det bra att ni kunde boka om det till nästa helg. Då får vi hoppas att ni alla är friska så ni kan åka.

  Gilla

 4. Ja viktigaste är o göra det man ska hinna med så man får låta bloggen vila o hitta tillfälle o blogga sen 🙂 livet går ju före 🥰

  Gilla

 5. Vad roligt att ni gick all in för halloween på jobbet! Kan bara instämma med att det är svårt att hinna få tid till bloggen nu, det är så mycket annat som ska och som man vill hinna med.
  Hoppas att BQ blir bättre snart och att ni får komma iväg på er resa nästa vecka istället.

  Gilla

 6. Vad fint ni hade gjort till halloween. Det är verkligen något som uppskattas för barnen. Min mellanprinsessa bara älskar den här tiden. Det är spöken, skelett mm överallt och ser fram emot halloweenfesten hos en fd förskolekompis till helgen och sin egen nästa helg. Vad tråkigt med er resa. Tur det gick att ändra på så ni kan komma iväg helgen efter.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s