Lady Million – Så känns det !

Såg ut som en krukväxt – Borde stänga avdelningen !

Ja bildligt talat såg jag verkligen ut som en krukväxt, har gjort det sedan i söndags typ. Jag är sjuk igen och denna gången slog det till väldigt hårt och min hals är totalt kraschad. Trodde först det var halsfluss, men visade sig inte vara det. Min ena kollega på jobbet, hon har också trillat dit i samma. Vi borde stänga ner vår avdelning 1 vecka, för det går för mycket smittor där. Vi skickar ju hem samma barn flera gånger från en vecka till en annan. Vi tempar även barn i stort sett varje dag och jag skickade hem flera stycken förra veckan. Vi i personalen har ju varit sjuka gång på gång. Det är andra gången som medparten av vår avdelnings personal är sjuka. Denna gången är det två, och förra gången var det allihoppa. Det blir ju lite av ett dilemma då, för att barnen kanske får ha vikarier hos sig som de inte känner. Jag tänker var hemma nu denna gången tills jag känner mig helt 100% för jag har gått tillbaka för snabbt. Som läget är nu är att jag hinner inte bilda något skydd innan det kommer nya baciller. Eller rättare sagt det går runt för många bakterier att man hinner inte komma i kapp för att kunna stå emot. Jag menar därför att det vore en idé att stänga ner avdelningen en vecka samt sätt krav på vårdnadshavare att de måste hålla barnen hemma vid symptom. Just nu är de snoriga hela tiden och som det känns nu så får man vara i starkaste smittan.

Ja krukväxt ja, det har verkligen jag också sett ut som senaste dagarna i håret. Såklart har jag duschat, men inte orkat vara uppe så har lagt mig med blött hår. Idag var jag lite less på det och unna mig en lång varm dusch. Jag valde då att ha i mina silverprodukter i håret med långverkande effekt, nu är man kallare blond i håret igen som hade börjat släppa lite. Jag spraya mig med parfymen ➜ Lady Million, som är en av mina favoritdofter jag fått av BQ i julklapp i julas. Nu är man fräschare och piggare för en stund i alla fall. Ja för mig själv känner jag mig verkligen som en Million Lady nu

➤ Vad har ni för favoritdoft?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

8 reaktioner till “Lady Million – Så känns det !

 1. Va jobbigt att du blivit sjuk igen. Låter som ett klokt beslut att stänga ned en stund när det bara går runt. Blir alla bara sjuka om och om igen så fungerar det ju inte med planeringen.
  Krya på dig!!!

  Gilla

 2. När yngsta dottern gick på förskola (vilket är lääääänge sen nu 🤪) så gick halsont runt o runt flera månader. Till sist blev det så att Alla barn, syskon o vårdnadshavare fick testa sig för streptokocker. De som bar på smitta fick Pencillin o så småningom så dig det ut. Iaf den gången

  Gilla

 3. Ja det kan va smart o stänga ner annars forts ju smittan. Har du föreslagit det till ledningen? Tycker det var bra tänkt av dej

  Gilla

 4. Vad tråkigt att du är sjuk igen 😕. Därför du inte varit så aktiv i blogg gruppen på fb ❤️
  Förskola är väl den arbetsplatsen som går mest smitta tyvärr. Kanske är en bra idé att stänga förskolan i en vecka för att just rensa ur bakterier. Ta borta alla sjukdomar förhoppningsvis. Mm föräldrar borde hålla sina barn hemma när dem är förkylda & hostiga.
  Men att vara lite snuvig när barn kommer in efter att vara ute är lite väl hårt tycker jag att skicka hem barnen då. För det blir jag. Alltså snuvig efter varit ute när det är lite kyligt ute.

  Jag tycker det är skönt att ta en lång varm dusch när man för förkyld.
  Jag gillar dem där parfymerna som liknar ett äpple 🍏 DKNY den gröna 😊.

  Krya på dig! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 5. Den där är svår. För läkarna säger något annat och det behövs läkarintyg för att vara hemma mer än en vecka. Föräldrar har blivit av med sina jobb pga för hög frånvaro, och en ensamstående förälder kanske inte har råd. Jag har hostat konstant i säkert 20 år. Näsan rinner pga allergi 🙂 Men samtidigt förstår jag er också. Råkade ut för det då mina barn gick i förskolan. Personalen tyckte mitt barn skulle vara hemma. Gick till läkaren som sa att barnet kunde vara på förskola.

  Gilla

 6. Otur att du blivit sjuk igen. Förstår att du inte kommer börja jobba förrän du känner dig 100% kry denna gång. Jag har också lyckats bli sjuk igen. Min favorit är en parfym fråna escada som mamma köpte till mig när hon var på en kryssning. Tror den luktar vattenmelon.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s