Sockerfri äppelmos

Allt man gör som är egengjort är det allra allra bästa och här har vi egenskördade äpplen. På dem kan man göra mycket. Här är egengjord äppelmos, alltid gott att ha en sked på gröten.

1 burk = Hela receptet
Personliga Points = Per Sked0

Sockerfri äppelmos

3 st äpplen
3 msk vatten
1 nypa äkta vaniljpulver
1 nypa kanel

Skala och hacka dina äpplen. Koka upp vatten i botten på en kastrull och lägg i äppelbitarna. Låt koka tills bitarna blir mosiga. Mosa äppelbitarna för hand och smaka av med vaniljpulver och kanel. Häll upp i rena, varma burkar och skruva genast på locket för vakumbildning. Låt svalna och njut!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s