Nakenhet rent allmänt?!

Hej

Nu var det verkligen ett tag sedan och det finns ingen annan ursäkt än att ”så är det bara” !! Livet och jobbet tar ens tid så mycket och så även kosten och motionen också. När kvällen väl kommer sedan är det kvalitetstid med Bellis och med BQ innan det är dags att sova och ny jobbdag igen. Dock har vi hunnit med roliga saker också. Jag har klippt mig och är nu kallt blonderad igen och frisyren har fått rätt form. Jag har gjort om min naglar och det vart lila. Kortade även ner dem denna gången och ja jag kommer tröttna snabbare för jag har redan bestämt hur jag vill ha dem nästa gång.

Såklart hinner vi med roligt också !

Vi har såklart även hunnit med roligt också och det har blandannat varit på Aqua Nova – äventyrsbadet. Det var jättetrevlig familjeutflykt och vi hade det hur mysigt som helst tillsammans. Jag åkte stora snabba rutschkanor som aldrig förr själv, eller tillsammans med Bellis. Så gjorde även BQ. De har även utomhuspool där med strömmigt varmt vatten. Vi har varit till ➜ Aqua Nova Äventyrsbad förrut, och nu är hon ju 1 år äldre än vi var där sist och det märkte man ju då både på simkunskaper, vad hon kunde och vågade göra. Vi har också bokat hotell på höstlovsveckan och det kommer att bli underbart. Vi ska bo på ett hotell som har fri tillgång till relax och badet för betalande gäster. Ska berätta mer om det då vi väl är där.

Hur känner du för nakenhet rent allmänt ?

På tal om bad och allmäna platser. Jag har funderat på det vad jag känner för bad, nakenhet och min privata del som Bellis kallar det. Jag har nog inga problem med att visa mig naken, eller i underkläder, eller badkläder på offentliga platser där jag ingen känner. Jag kan utan problem stå och dusha med andra omkring mig trots att jag är naken om vi är på annan ort eller det är människor runt om mig jag inte känner. Det är mer att då känner inte folk mig och det blir då mer avslappnat.

Jag tycker dock däremot att det är mer obekvämt att vara naken tillsammans med vänner, då känner jag att hit men inte längre väggen bryts så att säga. Jag känner mig då inte helt bekväm heller med att visa mig i baddräkt och bikini innför exempelvis andra kompisars män. Jag har inte komplex för min kropp, för vore det så skulle jag ju känna så i alla sammanhang. Jag som också jobbar på förskola, så är det ju jättevanligt att man träffar på barnen med föräldrar både på badstranden och i badhuset och det får mig väldigt obekväm måste jag säga. Det gör då att ska vi bada här i stan så är det BQ som badar med Bellis inte jag.

➤ Någon som känner igen sig?, eller hur känner du kring nakenhet på allmänna platser?

Skolfoto klass 3 B – Växer och blir stor

I går fick vi hem skolfoto också, eller snarare tillgång till digitala foton så vi kan skicka vidare till släktingar om de vill göra fina förstoringar. Jag är ju såklart stolt som en tupp och tycker att hon är superfin på bilderna om det ens finns ord som kan räcka till. Outfit och styling har hon valt helt själv och hon gav mig direktiv på hur det skulle vara och jag hjälpte henne. Tröja och spänne fick hon välja själv på affären, liten stylista minsann.

Tänk att vår fina tjej har börjat tredje klass och fyller 9 år i november, fattar knappt att det är sant 

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “Nakenhet rent allmänt?!

 1. Tror att jag förstår vad du menar, det där med nakenhet och badkläder bland vänner kan vara att träda över en viss gräns. Samma sak det är ytterst få vänner som jag sover tillsammans med. Vakna med hela kudden i ansiktet det är privat!

  Gilla

  1. Ja jag har inget komplex för min kropp, mer bekväm men det nu än någonsin. Det är mer som du säger att man öppnar upp sig för mycket och man vill ha den distansen till sin privata liksom. Samt ja det är så jag vill heller inte sova med vem som så utan det är ytterst få

   Gilla

 2. Va härligt att få ta hand om dej själv mitt i allt som är mkt i vardagen, kul o gå på frisör besök o bli lite ompysslad 🙂

  Gilla

 3. Jag är nog tvärtom då jag är mer bekväm att visa mig i bikini, naken för folk jag känner än på badstranden. Så fin hon blev på skolfotona. Jag önskade själv att det hade varit digitalt när jag tog kort. Fina din naglar blev, lilla är en så fin färg. Ibland kan det vara bra att naglarna inte är så långa.

  Gilla

 4. Hon är jättefin! Jag kan känna som dig angående bad i samma stad. Är hellre på Gråen där det inte finns mycket människor eller i någon annan stad för att bada. Badhus går bättre! Träffar ju barnens föräldrar överallt… haha och barnen springer oftast fram och kramar om mig…. 🥰

  Gilla

 5. Dagarna rullar på & vad allt man ska hinna med. Ibland får man priotera bort saker som är oviktigt. Å ta dem när man har mer tid sen.

  Kul & skönt att du är nöjd med naglar 💅 & hår 😊. Även om du redan är där som du vet vad som ska målas nästa gång på naglarna.

  Vad kul att ni åkte till äventyrsbad. Det har inte jag varit på några år. Men jag föredrar hellre spa.
  Mm barn lär sig mycket under 1 år 😅. Samtidigt kul att se deras utveckling.

  Kul att ni ska åka till hotell som har spaavdelningen på hotellet. Som är gratis för er boende.
  Det är inte ”Steem Hotell” här i Västerås? 😉.

  Jag ville inte visa mig så mycket naken i ung ålder. Men nu skiter jag i det. Går naken med handduk som skyddar mig lite på gymmet i omklädningsrummet & i badhus.
  Att duscha framför både kända & okända människor gör mig inget. Måste man, så måste man duscha 🙂.
  Ärligt. Så tänker jag med på vad jag ska ta på mig när jag ska ut. Oj vad olika vi är hur vi tänker.

  Fin Bellis blev på sitt skol foto. Bellis verkar ha en stark vilja 😊.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 6. Är nog lite som du, men det är nog mest för att jag inte är bekväm i min kropp. Med min kropp. I somras solade jag tex tom i bikini på Mallis, vilket jag aldrig skulle göra här hemma.

  Gilla

 7. Åh så härligt med frisörbesök! Vill också göra det snart då jag blev väldigt felklippt senaste gången. Jättefint! Jag själv skulle aldrig våga eller vilja vara naken framför någon. Vill inte ens bada där de finns folk 😅

  Gilla

 8. Oj, är van sen jag brukade gå och simma 3 dagar i veckan så är nog ganska obrydd. Dessutom, jag är inte ett dugg intresserad av att titta/jämföra med andra och lovar att de andra känner likadant. Alla är upptagna med sitt i både badhuset och på en strand.

  Låter lite synd att du känner så inför andras män och för ditt jobb att det hindrar från att bada där du bor tycker jag men det är jag det. …Känner inte du dig hindrad av det så passar det ju dig. Jag skulle dock känna mig hindrad av såna känslor och tankar. Vi är alla olika tack o lov 🙂

  Känner många som arbetar med barn här och ser barnens föräldrar både på arbetet och sen kanske i badhuset men i badhuset/på stranden är det ett kort ”hej” och sen återgår alla till sitt.
  Var likadan själv då jag arbetade med barn vet jag, gick och simmade då jag ville och var jag ville…

  Var ni än badar så bada och ha skoj😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s