Äppelpaj, alá viktväktarna

Idag bjöds det på äppelpaj på jobbet och den var verkligen jättegod, här får ni viktväktarns recept på smulpaj med äpplen. Det är väl något vi alla gillar och ju kripsigare yta desto godare. Inte sant, vem gillar inte bär eller äppelpaj med smuldeg tillsammans med den krispiga ytan havregryn ger?

Smaklig fikastund

4 portioner = Hela receptet
Personliga Points = per portion5,5

INGREDIENSER

  • 3-5 normalstora äpplen
  • 1 msk flytande margarin
  • 2 dl havregryn
  • 4 msk mjöl
  • 6 tsk socker eller farinsocker

GÖR SÅ HÄR

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda havregryn, mjöl och socker i en skål. Tillsätt maragarin och rör till en grynig massa. Skala och skiva äpplen och lägg det i en ungssäker form. Strö smulblandningen över och grädda i 20 minuter. Servera med vaniljsås, 3 msk per portion.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Jag har fått godkänt av Viktväktarna att använda deras recept

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

En reaktion till “Äppelpaj, alá viktväktarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s