Tortellini i tomatsås – Viktväktarna

Jag gjorde ett väldigt likt recept på viktväktarnas Tortellini i Tomatsås i helgen och tänkte därför delge er Viktväktarnas recept på det. Mycket mustigt och gott och känns även som en sund och god lättsam middag

4 portioner = Hela receptet
Personliga Points = per portion9

Ingredienser

 • Lök 1 st, gul
 • Vitlök 2 klyftor
 • Zucchini (squash) 2 medelstora
 • Olivolja 1 msk
 • Tomatpuré 3 msk
 • Tomater, hela konserverade 2 förp
 • Socker 1 tsk
 • Rödvinsvinäger 2 msk
 • Rosmarin ½ tsk
 • Chili flakes ½ tsk
 • Tortellini, färsk 250 g, ricotta/spenat
 • Spenat, färsk 70 g
 • Mozzarella 100 g

Instruktioner

Finhacka lök och vitlök. Tärna zucchini. Värm olja i en djup panna och stek lök en stund. Blanda ner vitlök och zucchini och låt det steka med tills zucchinin fått lite färg. Blanda ner tomatpuré och låt steka med en liten stund. Blanda slutligen ner tomater, socker, vinäger och rosmarin och låt sjuda under lock ca 15 minuter. Smaka av med salt och chili flakes. Koka tortellini enligt anvisning på förpackningen. Blanda ner tortellini och spenat i tomatsåsen. Dra isär mozzarella, blanda ner och låt smälta något.

/ Receptkälla – Tortellini i tomatsås

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Jag har fått godkänt av Viktväktarna att använda deras recept

En reaktion till “Tortellini i tomatsås – Viktväktarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s