Tiny Garden Pottery – Något att gilla!

Hej

Hur mår ni i hösten som kommit?, mår ni bra? Jag är hemma från jobbet igen ett par dagar och tro mig jag tänker samma som er sjuk IGEEEN?! Ja kräkless och ekonomin påverkas. Känns ju även på då jag klickade hem nya fleecefodrade galonkläder, vinterjacka och vinterstövlar åt tösen i helgen. Oavsett vad så ska hon ha kläder som hon är varm och torr i och det är bara gilla läget helt enkelt. Barnen växer och då måste de också ha kläder som de behöver. På tal om kräkless då så är det just därför jag är hemma nu ett par dagar, jag mår jätteilla, har ont i magen och är inte helt i lag där så att säga

Jag är svag för fina muggar

När man är sjuk så får man också njuta lite extra av god varm dryck i vackra muggar. Jag är också just svag för fina muggar och frågar du min andra hälft så tycker han att vi redan har för många. Frågar du mig så skulle jag vilja ha flera stycken nya och kasta bort flera av de vi redan har. Jag är mer inne på stengods nu och egentillverkat porslin. Innan hade jag mer Fillipa K och Indiska,s modeller som favoriter. Jag skulle vilja byta ut tallrikar, muggar till stengods och jag tycker att ➜ tinygardenpottery gör otroligt fina designers , det kan ni se på deras ➜ instagram. Jag skulle dock vilja ha enfärgat med lätt utskuret mönster på porslinet ändå även om jag bytte ut till stengods. Jag skulle dock absolut mer än gärna köpa några av dessa muggar att ha som personlig och egen mugg.

Jag som är uppvuxen vid Östkusten har besökt fler keramikverkstäder och butiker i Småland, då bl a paradisverkstaden ➜ Nordic Nest i Kalmar jag är väldigt förtjust i den här sortens keramik. När vi var på Gotland 2020 och Öland 2021 så fanns det ju sådana här mindre bodar och butiker överallt, man blir lika förälskad varje gång

Vad är Tiny garden pottery för butik då?

Först och främst så var det en butik jag fann när jag var inne på deras Instagram. Det är en butik som ligger hemma i tillverkare Marie-Louises trädgård och i en egen bod. All keramik är i stengods som tillverkas på drejskiva eller med ”kavling” som är handbyggt. Keramiken som tillverkas är också egendesignade och därför helt unika. Främsta inspirationen på butikens produkter är trädgård. Det finns försäljning i boden, men även också i webbshopen. Man kan även se produkterna på marknader även när tillfälle ges.

Kika in deras hemsida och njut för en stund som jag gjorde och jag lovar att ni kommer vilja köpa något. Jag får sansa mig för att inte köpa allt. Ni kan gärna kika in deras instagram med för senaste uppdateringar ➜ tinygardeninstgram

Min känsla för butiken är GLÄDJE

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

15 reaktioner till “Tiny Garden Pottery – Något att gilla!

 1. Men åh, så vackra muggar! Min sambo säger samma sak här hemma. Att vi har för många, men enligt mig kan man aldrig ha för många! Haha.

  Hoppas du blir frisk snart och får hålla dig frisk ett tag! Så trist att vara sjuk. Här hemma är det vab som påverkar vår ekonomi istället.

  Hoppas du får en fin onsdag ♡

  Gilla

 2. Fy. Det där låter inte alls roligt 😕🤗. Hoppas att du snart blir bättre 🙏🏻❤️.
  Ja, barn får kosta. Man vill ju inte att dem ska frysa på höst/vinter eller bli allt för varma på vår/sommaren.
  Den koppen till vänster på dem första bilderna var ju jättefin! 😃😍. Keramik är väldigt fint. Jag får ta & kika in på deras Instagram 🙂.
  Åter igen. Krya på dig❣️🤗

  Gilla

 3. Otur att du blivit sjuk igen. Jag själv har nyss blivit frisk efter att ha varit sjuk en liten sväng till. Hoppas du blir frisk snart så du kan börja jobba igen. Så fina muggar. Jag har också en del muggar och tycker att man kan inte ha för många muggar. Ska definitivt kolla in Tiny garden potterys instagram.

  Gilla

 4. Fy vad trist att du mår dåligt! Antar att du är mycket utsatt i ditt jobb också, jag som sitter på kontor utsätts inte för lika många bacillusker och virus som ni som arbetar med människor. Hoppas att du mår bättre idag! Förstår att det påverkar ekonomin och det är ju synd att man har extra tid att surfa runt när man är hemma sjuk 🙂 Men man kan ju alltid titta och inspireras! Skriva önskelista inför jul kanske 🙂 Krya på dig!

  Gilla

 5. Inte kul att vara sjuk, hoppas du snart mår bättre och fina muggar, det är jag också förtjust i, fast försöker låta bli att shoppa dessa då det kan bli alldelles för många hemma annars, snygga muggar i ditt inlägg

  Gilla

 6. Fy vad trist att du är sjuk igen! Åh, tycker också att stengods är riktigt snyggt. Vill också byt ut porslinet hemma men det får vänta tills att barnen är lite äldre så att man inte behöver vara rädd för att använda porslinet.

  Gilla

 7. Det gör så mycket med fina muggar. Köper en del jag med, men min andra hälft förstår det inte alls tyvärr. Har precis bytt ut tallrikar mm så nu får jag vänta ett tag med det. Tråkigt att du blev sjuk igen.

  Gilla

 8. Så tråkigt att du är sjuk igen! Förra veckan var yngste sonen hemma igen, två dagar. Han hade ont i magen och mådde illa. Jag tror dock att det berodde på att han inte lyssnade på oss utan drack alldeles för mkt läsk under helgen. Han tål inte så mkt läsk eller ja allt som är kolsyrat är det ju egentligen.
  Barn växer och de växer fort! Jag håller helt med dig om att de ska vara torra och varma men när de blir äldre så är det inget som de prioriterar. Jag gjorde inte det när jag var tonåring och mina grabbar gör det inte heller. Kanske är ett släktdrag efter mig. haha

  Jag har helt fastnat i gamla mönster som Gröna Anna och Mon Amie osv. Nu har jag några enstaka muggar men annars så är det faktiskt bara helt enkla vanliga vita, utan öra och utan något mönster.
  Krya på dig!
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s