Inte covid och bakslag i träningen

Nya naglar med liten touch av höst!

Hej

Nyklippt Mirre

Lite vardagliga rader från mig kanske kan vara roligt att läsa ett. Jag har varit och klippt mig och faktiskt så har jag inte tagit någon bild på håret exakt då när jag kom från frisören. Ni såg det ju här, se bild till höger. Naglarna fick sig en ny design också och den här gången fick de hålla sig kvar så länge som 6 veckor innan jag gjorde om dem. Det relaterade till att jag bröt av 4 stycken, det har aldrig hänt innan. Jag fick förklarat varför och det beror på att nageln under orkar inte hålla uppe förstärkningen hur länge som helst. Ja, med det sagt så är 3-5 veckor det man ska förhålla sig till. För mig blir det då således en gång i månaden vanligtvis jag brukar förhålla mig till. Snygga vart dem och liten touch av H Ö S T. Tänker göra dem än mer höstiga nästa gång och är lite inne på en färg som jag får visa er sedan

Bilder från mina träningsrundor, så vackra vyer!

Bakslaget som alltid blir för mig!

Jag är så i gång med mina joggingturer och raska powerwalks så jag känner mig trött och tränad då jag kommer hem, det är så man vill känna. Dock brukar det alltid bli ett bakslag för mig då jag kommer i gång med motionen och är i härdig med den. Jag blir alltid sjuk då och får börja om lite igen sedan då man återhämtat sig. Fastän denna gången beror det ju på att vi har så stark smitta på mitt jobb, det beror inte på avkylning och träningen. Det är bara lite drygt att man får avstå det nu tills man kan starta i gång igen. Så förkyld som jag är så känns det lite långt borta just nu. Jag har litet mål att jag hoppas att jag kommer ut på en powerwalk på söndag, det hoppas vi på

Det var inte C O V I D den här gången heller som det verkar enligt testet i alla fall trots att föräldrar och personal på min förskola och avdelning har fått det.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

18 reaktioner till “Inte covid och bakslag i träningen

 1. Snygg, snyggare, snyggast Mirre!
  Gillar verkligen allt! Ja inte att du är förkyld men att det inte var covid.
  Jag är så kluven på om jag ska börja bygga naglar igen eller inte. Jag saknar mina långa naglar men jag vet inte om jag tycker priset är värt det. Nåja vi får väl se hur det blir.
  Krya på dig!
  Kram

  Gilla

 2. Skönt att det inte var covid! Känner precis samma sak som dig när det kommer till träningen, får alltid ett bakslag när jag kommit igång igen och just nu har det varit ett väldigt långt sådant med mycket förkylningar och nu även magsjuka.

  Gilla

 3. Men så härligt med både frisör och nagelbesök, gott att bli lite höst fin så här i september. Skulle verkligen behöva något sånt med, men har i alla fall bokat ansiktsbehandling – men naglar hade ju varit himla frächt med. Skönt att det inte är covid, det kan man ju gärna klara sig utan

  Gilla

 4. Att skämma bort sig med att fixa hår och naglar är ljuvligt. Synd att man inte kan fixa naglarna, måste ha kortklippta naglar pga jobb inom vården.
  Men du blev jätte fin i håret.

  Gilla

 5. Otroligt fina dina naglar vart denna gång. Jag blir sugen på att skaffa sådana naglar igen men det måste jag ta upp med min godeman i så fall. Skönt ändå att det inte var covid. Jag själv har inte heller haft det ännu. Hoppas du blir så pigg att du kan komma ut på en powerwalk på söndag!

  Gilla

 6. Snygg du blev av håret fixat & håret fixat 👍😀!

  Fina bilder på din powerwalk 😀 Heja dig! 👏🏻Härligt att komma ut när man väl gör det. Bästa känslan att komma hem igen & gjort det.

  Varje år går det förkylningar i början av hösten. Drygt att starta, göra uppehåll. Sen starta om igen. Skönt iaf att det inte var C o v i d. Att du klara dig från det.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 7. Härligt med både frisör- & nagelfix! Gjorde mina naglar idag, körde på blått denna gången.
  Så drygt det där med att bli krasslig när man precis kommit igång bra med träning – det händer alltid mig också. Nu har jag inte tränat på 2v eftersom barnen först var krassliga och jag bara väntade på att också åka på det och sedan har jag själv haft lite torrhosta och återigen väntat på att åka på något. Håller tummarna att din förkylning avtar snart och att du snabbt kan återgå till dina rundor! Krya på dig!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s