Paus från allt behövs!

Hej

Här har det verkligen ekat tomt och skönt har det varit. Man behöver paus från allt och det har varit mycket för oss och det är det fortsatt än efter att man har ett dödsbo i familjen, man vet inte hur mycket det är förrän man är där. Det har varit väldigt varmt också så att man har inte tänkt på att sitta vid en dator ens. Jaja nåväl nu är det några rader här i alla fall och idag är det härligt svalare väder med faktiskt regn på intåg och det gör mig ingenting som det är nu när vi snart är in i september.

Skolstart och egen plantering

På sommarlovet planterade Bellis egna örter i krukor till oss och ser ni de börjar ta fart minsann, så roligt för henne. Det är ju en liten bit kvar, men snart kan hon få gå hämta dem från krukan och smula ner i salladen eller över maten när vi lagar maten. Det kommer hon tycka är jätteroligt och såklart få känna sig stolt och nöjd över . Hon är så kreativ och huslig vår fina tös. På tal om det, vår tös började 3:an i går, tänk vad stor hon blivit. Hon är äldsta kullen i lågstadiet nu och det måste man också få känna så. Tyvärr kommer hon att få byta bort sin underbara fina fröken efter detta läsår sedan, jisses vad jag kommer grina då. Men det får man skaka av sig nu, det är inte förrän nästa sommar och då är hon också större. De kommer börja med slöjd nu och det tycker hon ska bli jätteroligt, idag skulle de ha lektion, Textil. Det är bra att de får in tekniken och få lära sig hur man gör. I går efter skolstart fick Bellis välja vad vi skulle göra och jag förslog lekpark, men hon ville ha en fika och såklart fick hon det. Jag nöjde mig med en stor mugg te som jag kände sedan vart man bara än mer varmare av.

Jag har varit hemma tisdag och onsdag denna vecka för jag har haft ont i kropp och huvud, men nu är det bra och jag har bara lite värk i kroppen kvar. Ja jag har mens och tycker att det blir bara värre och värre hur äldre man blir, just nu pekar jag finger åt den åkomma vi kvinnor måste ha. Näe nu ska jag bege mig till jobbet, jag startar med stängning, kanske mindre roligt men jag måste ha sådana dagar med som alla andra.

Vi kickar igång denna dag med den här UNDERBARA LÅTEN

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

10 reaktioner till “Paus från allt behövs!

 1. Ibland är en paus ett väldigt bra grej att ta till. Landa om & få känna nytt sug för det man tagit paus från 🙂.
  Beklagar sorgen 😔❤️.
  Det kom lite regn & åska igår. Men tyckte inte det gav något. Ändå varmt idag igen.
  Bellis börjar bli stor tjej. Ju längre upp i skolan desto mer saker kommer som syslöjd & snart språk. Mer läxor & utmanande. Då honlär sig mer & mer 😊.
  Skönt att du mår bättre nu. Ja, det är en pers en vecka i månaden. Men vi klarar oss igenom det 👊🙌🏼💕.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Oj ett dödsbo är inte lätt. Jag beklagar djupt o vet hur det är att förlora någon annan. Klart att man måste tänka på o fokusera sin sorg förbloggfn är just inte det viktigaste just för en.

  Gilla

 3. Vist känns det stort när de går i 3:an. Döttra mi är ju lika gammal som Bellis så även hon började 3:an i tisdags. Var Bellis nervös inför starten?

  En paus behöver man när livet är lite tyngre. Hoppas det går smidigt med dödsboet och allt kring det.

  Va mysigt med egen plantering. Hon måste va riktigt stolt över att det växer så fint. Vi har bara planterat chiko i år och otroligt nog så växer det.

  Nu blev jag nyfiken. Vilken låt var det du menade längst ned i blogg inlägget???

  Ha en jätte fin kväll!!!

  Gilla

 4. Ja, ibland behövs en paus. Jag beklagar er förlust 😦 Det är verkligen tufft när nära går bort och ännu mer när det är så nära. Hoppas att du mår bättre under dagen!

  Gilla

 5. härligt att ha börjat 3an, stor tjej..ja man kan behöva en paus från bloggandet när det är mycket i verkliga livet, hoppas det snart blir lite mindre at fixa för er, kul med planteringar, särskilt barnens

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.