Sorglig och solig dag!

Hej

I går eftermiddag åkte vi till en härlig camping och badplats några mil härifrån till ett ställe som heter ➜ Falkudden. Det är så fint där och superbra och säkert ordnat för barnen. Vi var där tills det var för kallt att bada, sedan åkte vi hem och hade härligt fredagsmys. Jag var också i och bada och det var så befriande och härligt. Vi är på väg dit nu också, och ska packa i hop oss och bada. Vi inväntar bara leveransen från Hello Fresh som är på väg.

En sorglig dag också

I går hade vi även begravning för älskade svärfar och det var den finaste och mest minnesfulla begravning jag varit på. Allt var ordnat så bra som svärfar ville ha det. Alla hans önskemål fanns där och även de detaljer som han önskat hade också snappats upp och fångats upp till den stunden han ville vi skulle få ha för honom. Det var så vackert men ändå så sorgligt och man grät så man inga tårar har kvar. Hon som höll i begravningen är också en vän till svärfar men även ett känt ansikte för mig och BQ. Hon har också labrador som vi haft och när vi hade vår Bellman så träffade vi på henne flera gånger med honom. Hon valde sedan att skaffa en brun labrador för att hon tyckte vår Bellman var så fin. Det första hon sa när BQ och jag klev in i kapellet var att – Vilken ära att få träffa Bellmans husse och matte trots en sådan här dag.

Hennes tal och hennes upplägg på hela framförandet var så fint och när hon säger de här orden ”Kanske har han redan kommit till skogen bland molnen och ängarna där han lägger ner sina händer i den mjuka, varma bruna hundpälsen och är med Bellman” Då brast det totalt för mig och BQ kan jag säga. Det var så gulligt, så personligt och så fint av henne

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “Sorglig och solig dag!

 1. Det är verkligen varmt ute igen, så jag förstår att ni passar på och badar. Vilken fin begravning det blev, förstår att det var en sorglig dag också- Kramar 🙂

  Gilla

 2. Att bada & vistas i vatten är ett måste i denna värmen 😊. Låter härligt att bada.

  Skönt att begravningen var ändå fin & hon som höll i den var bra & att hon sa så när ni klev in. Sen sa som Bellman 🐶🤗💕.

  Ta hand om er och va rädd om er! StyrkeKram❣️🤗

  Gilla

 3. Åh, jag förstår att det brast för er. Det låter som det var en otroligt vacker begravning och det måste varit så skönt att hon kunde göra det för er som var där för att ta farväl 🙏🏻

  Gilla

 4. Skönt att även om begravningen var jobbigt att det blev ett fint avslut för svärfar ♥️ skönt att solen dröjer sej kvar så man kan njuta enu mer

  Gilla

 5. Begravningar är så sorliga men kan också vara ett fint sista farväl av den som dött. Så härligt att du har badat. Har faktiskt inte badat i år. Det är galet mycket folk på badplatserna där jag bor.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s