När känslorna pratar med en!

Finaste extra fröken på mitt jobb

Hej

Nu har man jobbat två dagar redan efter semestern och visst har man fått in flytet redan och det känns som vanligt. Dock så har jag dragits med huvudvärk sedan igår och min ena kollega sa samma sak. Det blir bullrigt och mycket ljud och man är så inne i jobbet att man inte då hör att det är en hög ljudnivå. Dock ska man inget säga för att vi har inte många barn än, det är fler som är fortsatt på semester.

Ska vi inte ta ett kvällsdopp i kväll?

Bellis har varit med mig de här dagarna på jobbet, hon älskar att vara där och vara med de små barnen. Såklart är det extra roligt att hjälpa till att lägga de små som ska sova och även ta hand om dem. Mina kollegor som de uttrycker sig tycker hon är en tillgång i gruppen som en ”extra fröken” och barnen tycker att det är roligt att en större tjej är på förskolan. På onsdag nästa vecka börjar skolan, så f.r.o.m nästa vecka får hon börja på sin skola igen.

Sommaren kom tillbaka, eller det har vi väl haft hela tiden, men det blev lite högre temperaturer en omgång nu. Vi har sagt varje morgon att ikväll ska vi åka och ta ett kvällsdopp, men timmarna efter jobbet bara ramlar iväg och det har inte hunnit bli än. Hoppas att det kan bli i morgon eller på torsdag för då ska vi få höga temperaturer. Vi ska få fint sommarväder ända fram t.o.m måndag som det ser ut nu i alla fall. I morse då jag cyklade till jobbet då jag började kl 06 så var det bara 9 grader varmt och det var väl bitigt, men även friskt man vaknade ju till kan man säga. Jag hade en hare framför mig ett tag också, såg så sött ut, som en vägledande trafikpolis.

Allting är ju såklart inte bra

Det är ju såklart inte bra allting, för det är mycket med svärfars begravning som är på fredag och det är också ett mående som susar över ens känslor om dagarna. Det är också därför Bellis är med mig om dagarna. Jag förstår verkligen inte att det är sant än. Jag ser ju på BQ hur slitsamt det är för honom och inte tala om alla papper som ska fyllas i. Jurister som ska hjälpa till med bouppteckning och allt sådant där som hör till efter att en familjemedlem har gått bort. Ibland känner jag mig bara jätteledsen och tänker ibland att varför nu då? Ni vet så där som sköljer över en och man bara känner sig jättedeppig och jätteledsen. Så blir det i omgångar med mig och senast idag då jag grät för jag hade så ont i huvudet. Det är ju såklart för svärfar som jag är ledsen men vardagen och allt annat tar upp ens tankar så mycket så man inte alltid stannar upp och känner efter. Det är då som om att känslorna talar till en att ” Kom igen, stanna upp nu lite”

Det är så sorgligt och jag kommer sakna hans ödmjuka vänliga personlighet

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

22 reaktioner till “När känslorna pratar med en!

 1. Det är jättejobbigt med dödsfall, allt det praktiska, begravning o alla känslor framförallt.. det jobbigaste o tomheten. Är övertygad om att man behöver stanna upp, vara I det som sker och inte ”rusa på” med allt annat ”som vanligt”. Det funkar inte i längden, känslorna kommer ändå o de måste få komma så gå bara o gråt då du behöver det.
  Sköt om er ♡

  Skönt att det känns bra o jobba igen o att det gick fort att komma in i det efter semestern.

  Gilla

 2. Vad roligt att hon följer med dig till jobbet och hjälper till och hoppas att ni får till ett kvällsdopp. Kramis ❤

  Gilla

 3. Så roligt att bellis kan vara med på ditt jobb. Ja ibland rinner tiden iväg och man undrar vart timmarna har tagit vägen. Här har vi över 20 grader varmt och det ska fortsätta hela veckan. Så sorligt det med din svärfar är och förstår dina känslor. Det med bouppteckning låter väldigt stor sak. Har ännu inte varit med om en sådan än.

  Gilla

 4. Beklagar förlusten ❤️ jobbigt med huvudvärk i denna värmen, dricker du tillräckligt med vatten? Vet att det blir högljutt i den miljön, ser inte fram emot det haha skönt att ha en liten hjälpreda med sig på jobb 🥰

  Gilla

 5. Jag beklagar verkligen sorgen. Det är aldrig lätt att mista någon i ens närhet. Jag förlorade nyligen en vän och det är verkligen tufft! Ta hand om er ❤️

  Gilla

 6. Ja det är alltid tufft då man förlorar någon. Inte bara sorgen, utan även allt det praktiska. Jag stod ju själv med det mesta både med mamma och nu med pappa fast jag har två syskon. Dom kan inte göra något och då jag ändå fick tala om i detalj vad som ska göras så kunde jag göra det själv.

  Gilla

 7. Åh, beklagar förlusten. Men, jag tror ni kommer ses igen! Och kan nog vara skönt för dig att ha med dig dottern till jobbet dessa dagar, en liten styrka mitt i allt. Kram till er alla.

  Gilla

 8. Jobbig med huvudvärk! Jag får lätt huvudvärk & ofta när man anstränger sig. Hoppas det släppt💙 Jag beklagar verkligen sorgen, är hemskt tufft att gå igenom en bortgång. Massa massa styrkekramar kära du❤️

  Gilla

 9. Usch ja, dödsfall, begravningar och allt det praktiska runt omkring är så jobbigt. Vi bara väntar på att bouppteckningen efter svärmor ska bli färdig, så vi kan lägga allt åt sidan till slut. Skickar styrka inför fredagen.

  Gilla

 10. Förstår om småttingarna tycker det är kul med en större tjej på deras förskola.
  Ibland svämmar bara alla känslor över en och det är svårt att hålla emot. Då är det skönt att få gråta och lätta lite på det som tynger en.
  Ha en bra dag.
  Carin

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s