En sämre upplevelse och även en bra dag!

Hej

Vi har haft en full dag med mycket för oss här i Norrköping, inget märkvärdigt egenltigen men jättemysigt har vi haft. Nu ligger vi på hotellet och varvar ner för att sedan gå sova och ladda upp för Kolmården i morgon. Först ska vi njuta av en hotellfrukost först. Ska bli spännande att se hur den är, om det är mycket utbud eller inte.

En middag på restaurang Oliver Twist

Ikväll hade Bellis och jag bokat bord på restaurang Oliver Twist i centrala Norrköping. Jag måste säga att det blir medelbetyg på den restaurangen för de levererade inte helt. Vissa saker kunde de inte rå få, men en del kunde de styrt upp bättre. Vi ställde in Oliver Twist på Google maps och när vi kom några minuter utanför centrum och till en liten tvärgränd så låg stället där ner som i en liten källare. När man klev in såg det mycket finare ut, men det var trångt och litet. Det var ett moment som drog ner betyget att det var för mycket ljud, liksom lyhört. Min mat var jättegod och ingenting att klaga på, men Bellis beställde pannkakor och sa att hon ville ha 3 st. När hon kom ut till oss med maten sa hon att köket sagt att det var slut på pannkakor och att de beklagade. Det fanns bara 2 st kvar. Det kändes lite sådär tycker jag. Det var alltså köpta pannkakor och inga de gjorde själva och då kompencerar man ju det anser jag. De skulle kommit ut och frågat om hon kunde tänka sig en annan rätt, eller så skulle de erbjuda att bjuda på något mer till pannkakorna.

När jag sedan skulle betala så sa dem priset vad det kostade, och att jag sedan fick trycka in vad jag ville betala. Visst jag vet att det är så man gör, men ändå så tycker jag att det är fräckt att begära dricks när de inte kunde erbjuda all mat.

Leta runt i centrum efter lekparker

När vi ätit på restaurangen så var det en lekpark precis utanför som Bellis lekte vid ett tag. Efter det så satt jag in lekpark i google maps och vi följde den sedan till en annan lekpark som Bellis fick leka loss i ett bra tag innan vi vandrade tillbaka mot hotellet igen. Idag har Bellis och jag gått jättemycket, vilket känns skönt. Det lär ju inte bli mindre i morgon när vi ska gå på Kolmården en hel dag.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “En sämre upplevelse och även en bra dag!

 1. Va trist OT inte levererade som önskat. Det känns alltid trist när något blir fel med maten.
  Men va kul att ni hittade lekparker. Vilken häftig grej man kunde gå upp i. Såg karusell liknande ut men jag gissar på att den inte snurrade.

  Hoppas ni får en kanon dag på Kolmården!!!

  Gilla

 2. Norrköping är en trevlig stad. Vad tråkigt med restaurangen Oliver Twist. Ja, då vet ni det till nästa gång.
  Skönt att gå lite. Kul för Bellis att leka i lekparker.
  Kul att gå på Kolmården 🐘🦒🐍🦍😃. Hoppas att det är trevligt!

  Ta hand om er❣️🤗

  Gilla

 3. Har själv aldrig ätit där men vet precis var stället ligger. Tråkigt att det var dålig service och vem kan inte göra några pannkakor om man är kock 😮.
  Hoppas er dag blir kul idag i Djurparken och Bamseland.
  Carin

  Gilla

 4. Vad tråkigt att stället inte var som du hoppats ♥️ men ni ser ut att ha en fin dag i lekparken ♥️

  Gilla

 5. Wow vilken dag ni har haft. Restaurangen lät inget vidare dock, dåligt att dom inte erbjuder något mer eller annat. fina bilder på Bells 🥰

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s