En dag i Norrköping!

Comfort Hotell Norrköping – Nordic Choice Hotell

Tösen och jag starta dagen tidigt idag för att sedan åka klockan 8 med tåget från Västerås. Här är vi nu i Norrköping, vi kom fram efter 11 idag och efter att ha lämnat packningen i bagageutrymmet på hotellet medans man inväntade att få checka in så gick vi ner på stan. Jag har bokat in oss på ➜ Comfort Hotell i Norrköping. Det är gångavstånd till både tågstation, busstation och centrum därifrån. Alltför att det ska bli smidigt att ta sig överallt med ett barn som tröttnar på att gå efter ett tag. Vi gick ner till centrum och där letade vi efter skoaffär då tösen och jag skulle köpa oss nya skor. Vi hittade skor och vi vart jättenöjda båda två. Hotellet är i standardform och varken lyx eller enkelt. Det är precis lagom och inget att klaga på. Bellis ville duscha direkt då hon kom in på rummet. Nu har vi landat här i några timmar och jag ska börja svida om mig lite då vi ska ut och äta om ett tag.

Centrum i Norrköping

Jag gillar centrum och Norrköping, en trevlig stad och mycket liv och rörelse. Tycker också att det är en vacker stad. Omgivningarna runt om centrum är så vackert och man går där med ett leende och bara trivs. Det finns ju stort utbud av butiker och när jag sökte exempelvis på skobutik så dök det ju upp flera stycken. Det finns ju fler gallerior också. Alla ligger ju inte i centralt, man kan få åka någon/några kilometer. En galleria som vi besökt flera gånger är Mirumgalleria. Nu har vi ju ingen bil och det är därför inte aktuellt att åka dit den här gången. I centrum finns verkligen allting. Jag har lovat Bellis en toppendag tillsammans och det innebär mat ute, godiskväll och mys framför tv,n tills vi somnar i kväll. Godis köpte vi på ➜ Gottegrisen.

En jättegod glass precis i hamnen

När vi kände oss färdiga med centrum tog vi oss sedan oss tillbaka mot hotellet och då börja solen ta sig fram också. Då bestämde vi oss för att stanna till vid Tullhuset SeaClub som också ligger precis vid vårt hotell. Där utanför har de en glassbar som säljer ekologisk glass alla soliga dagar mellan 12 och 21. Restaurangen ➜ Tullhuset Sea Club i Norrköping vill skapa en inspirerande atmosfär och att man ska känna att man kan koppla av. På ett nordiskt sätt vill man mötas i olika matkulturer och det är exempelvis menyer från Mellanöstern, Latinamerika eller Asien. Enligt Sea Club själv erbjuds man att äta i en livlig miljö men med ett sätt som får en att koppla av i alla fall.

Vi valde att äta från deras glassbar utanför restaurangen där man också serverar ekologisk glass. Det fanns stort utbud att glassorter och sedan erbjöds man att sitta mot fina Östersjön och blicka ut mot Norrköping och Centrum i en lång rad solstolar. Hit tycker jag absolut att man ska besöka om man har chansen.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “En dag i Norrköping!

  1. Så trevligt det ser ut att ni hade. Gott med glass, Härligt att både du och Bellis hittade nya skor och så snygga båda paren är. Själv har jag inga sandaler utan använder sneakers på sommaren.

    Gilla

  2. Vilken mysig dag du och Bellis fick. Att åka så med barn är så roligt tycker jag. Har aldrig varit i Norrköping, men såg ju så fint ut.

    Gilla

  3. Vad härligt ni har haft det i Norrköping och dit skulle jag också vilja åka till någon gång. Kramis ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s