Veteranbilsmarknad i Säter!

Hej

I går såg vädret lite halvdant ut och man visste inte om det skulle bli regn eller om det skulle vara grått och mulet bara. Det såg ut som regnet var på väg men vi hoppades på uppehåll och tog oss till grannkommunen Säter. Dit åkte vi för att föreningen och klubben Nostalgic Club Säter anordnar med veteranbilsutställning med marknad och tivoli. Vädret var på vår sida för typ 10 minuter efter att vi åkt så började solen sippra fram lite och man kände att det här kan nog fungera.

Som ett hav av fina bilar

När vi kom till Gruvplan i Säter där ➜ nostalgicclub anordnat dagens tillställning så möttes man av typ 60 och 70-tals musik som skulle öka feelingen och det gjorde den också. Musik gör ju verkligen mycket med en och jag som är musikälskare tyckte det var bra start på utflykten. När vi kom dit ner så såg vi hur många fina bilar som helst och vi gjorde en intern tävling vi tre och vi skulle säga vilken bil som var allra finast enligt vårt tycke. Bellis röstade på den turkosa, jag den rosa och BQ en blålila dodge som jag inte fotade då det var så mycket folk just runtom bilarna där. Arrangören hade delat upp bilarna i 3 kategorier och vi besökare kunde sedan rösta på bilarna som sedan fick priser i 1:a till andra och tredje pris i de tre kategorierna. Tävlingen gick även ut på det att vi som röstat på bilarna kunde också vinna pris sedan.

En skön stund med härlig bra stämning!

Bra ordnat för barnen med tivoli och marknad

Man hade även tänkt på barnen på veteranutställningen och de hade ordnat även med marknad, loppis och tivoli för barnen. Det fanns bara 2 karuseller, vilket också var bra eftersom det kostar så mycket pengar och det räckte gott och väl. Det fanns även en stor hoppborg också som barnen kunde hoppa vid. Jag fick tillfälle att få gå runt och kolla på loppisen och marknaden och jag strosade runt där ett tag. Jag kände dock inte att jag fastnade för något för temat var ju också det stuket som man har om man är intresserad av veteranbilar. Det var roligt att se för många hade klätt sig just som 60 och 70-tal och tänk er Grease, det temat. Allt från unga tjejer till äldre damer gick omkring så. Männen gick omkring i stiliga hattar och rökte cigarr.

Väl på plats där mötte vi upp våra vänner Classe och Petra med deras två barn och vi hade en trevlig utflykt med dem.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

7 reaktioner till “Veteranbilsmarknad i Säter!

  1. Jag älskar verkligen gamla bilar. För visst var bilarna snyggare förr? Jag har haft en jänkebil tillsammans med mitt ex för många år sen.

    Gilla

  2. Men åh så mysigt och roligt med ett litet tivoli, loppis och marknad dessutom! På Sveriges nationaldag hade de anordnad veteranbilsutställning i Norrköping vi var och tittade på. Vi fick med oss en gratiw bok till lillen också som kom att bli stor favoriten här hemma. Väldigt mysigt! 😍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s