Kvalitetstid som strömmar in

Hej

Efter en väldigt sen kväll igår då vi inte kom i säng förrän klockan visade 02:00 och så blir det då en av oss svirade loss med en vän som är på besök i helgen. Den andra av oss hade svårt att somna eftersom att batteriet tog slut på den andras telefon och det innebär att man visste inte alls då den andra skulle komma hem. Trötta var vi båda två och Bellis var som tur var utvilad och pigg. Vi vaknade hyffsat utvilade och Bellis studsa upp och ville verkligen göra något. Hon räknade upp flera varianter som vi inte orkade, det blev nej, nej, nej på allt och vi tyckte då synd om henne. Jag kom då på idén att vi skulle packa i hop oss och ta en picknick. Bellis tyckte först det var en tråkig idé då hennes önskemål var lekpark flera mil bort, typ Leos Lekland m.m.

Förslaget var picknick vid fina kanotleden

Vi åkte till affären och köpte med oss lite picknick och sedan styrde vi bilen till kanotleden där vi hade picknick deluxe med oss och vi satte oss vid en mindre brygga med en tjockfilt där och det var det mest rätta beslutet vi kunde göra idag för alla njöt till max. Vi satt där och lekte leker med block och penna och hade fötterna i vattnet från bryggan så härligt. Vi fick njuta av solen och Bellis tyckte det var lika härligt som vi tyckte. Det var först kallt att sitta med fötterna i vattnet men när man suttit med dem några minuter så var det helt perfekt, så ljuvligt man bara kan tänka sig. Vattnet är strömmande där hela tiden också så vattnet är så klart och rent där. Vilket också nojar e

Hönsmamma som jag är oroar jag mig lite att hon sitter för nära och trillar ner i vattnet. Hon skötte det jättebra och den stunden kommer vi leva på i flera dagar nu.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

16 reaktioner till “Kvalitetstid som strömmar in

 1. Känns som att det lite tillhör sommar och semester, att vara uppe sent och ha kul tillammans. Vilken ljuvlig picknick plats ni har hittat, molen som speglar sig i bevattnat känns ju så ljuvligt.

  Gilla

 2. Inte ofta som barnet väljer aktivitet å föräldrarna säger nej, nej 😊. Men vilken tur att ni kom överens om något att göra. Som picknick på en brygga. Mysigt 😊.

  Ta hand om er❣️🤗

  Gilla

 3. Så härligt med picknick! Jag tänker mig att bara ljudet av vattnet måste vara ganska avkopplande och det kan man ju behöva i dessa tider. Måste säga att jag blev fika sugen nu haha.
  Hoppas du har en fin dag!

  Gilla

 4. Jag sover aldrig förrän Erik har kommit hem, oavsett om han har mobil eller inte. Tror det är en kontrollgrej i mig, även om jag inte själv vet vad det är jag ska kontrollera. Bara att han är innanför dörren kanske, då somnar jag ;D Picknicken låter supertrevlig, lagom också 🙂

  Gilla

 5. Härligt att kunna ha en picknick på en brygga. Skönt att ni kunde göra något ni alla orkade med. Hade också varit trött om jag hade lagt mig två på natten. Det är så rogivande att sitta vid vattnet och bara lyssna på naturen. Roligt att bellis tyckte det var härligt. Att kunna leka lekar med block och penna är så underskattat. Hoppas du får en bra måndag!

  Gilla

 6. Utflykter till vattnet är aldrig fel. Mysigt att bara kunna komma iväg och sitta där med fötterna i vattnet och bara vara tillsammans.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s