Våffelbruket i stan!

Hej

Hej i sommarsolen, ja så var det i går och 34+ här. Idag är det regn och oj vad naturen behöver det och vi vädrar ur och har alla fönster här hemma på vändringseffekt för att få in lite mer syrerik luft här hemma igen. I går kväll satt BQ och jag på balkongen efter att tösen somnat och då var det väldigt skönt att sitta där, vi satt där tills det blev mörkt och sedan gick vi och la oss, så ljuvligt

Besök till nyöppnade Våffelbruket

I går gick vi till Våffelbruket för att BQ och Bellis skulle testa på våffla från nyöppnade ➜ Våffelbruket som öppnat i stan. Bellis valde Choch Oreo och BQ valde Blåbärsvåfflan. Jag valde faktiskt att avstå för min mage mår inte bra av det för jag börjar faktiskt fundera på om jag utvecklat IBS mage. Det märks jättetydligt vid sådana här gånger och även av jobbet på förskolans mat. Jag har därför valt helt annan kost och min mage mår så mycket bättre tillsammans med mer motion. BQ gör samma, men i går valde han att unna sig en våffla tillsammans med sin dotter så det vart en mysig stund för henne. Våfflorna är väldigt stora och med mycket tillbehör så mätt det blir man nog och väl. Det finns både matigare våfflor som med tänkt som dessert och glass.

Våffelbruket är skapat för att man ska få en extra god stund med goda smaker tillsammans med våfflan. Våfflan är känd sedan många år men främst från början från Grekland. I dagens läge kan man ju köpa våfflor överallt och själv göra många olika recept på egna våfflor. Våffelbruken finns på fler platser i landet så kika in deras hemsida för att se vad det är närmast för dig.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

30 reaktioner till “Våffelbruket i stan!

 1. Det är så gott med våfflor. 🧇🥞 Eftersom jag är laktosintolerant, så får det blir laktosfritt, för min del. Det smakar likadant och gott dom vanliga .

  Gilla

 2. Ja även om värmen var fantastiskt och gärna får komma komma tillbaka snart igen så var vattnet och lite svalkande välbehövligt. Det tar på kraften hos både barn o h vuxna. Men så gott med Våffelbruket – så kul att det kommer upp lite nya roliga ställen. Oreo är ju såå gott

  Gilla

 3. Nej va gott. Har aldrig varit hos dem men nu blev jag bra sugen.
  Va skönt att din mage mår bättre med kosten du kör och med motion. Allt blir så trist när magen inte är med. Min läkare trodde att jag hade ibs men det visade sig vara stress. Har du varit till läkaren och pratat om ibs?
  Så skönt med lite balkong häng.
  Ha en jätte fin kväll!!!
  Tävling pågår i bloggen just nu: https://mammansandra.blogg.se/2022/july/tavling-startar-nu.html

  Gilla

 4. Oj vilka våfflor, dom ser verkligen goda ut. Vi har några ställen i stan som också säljer våfflor. Men vi har inte varit där än och ätit. Här har det också kommit en regnskur och lite åska, det är fortfarande väldigt varmt

  Gilla

 5. Den våfflan såg ju supergod ut. Däremot är jag nog lite som dig där. Just nu extremt känslig mage… Stress gör ju att jag inte kan äta någonting.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s