Är ni spara eller slösa?

Nya naglar igen, somriga och fina

Hej

Redan torsdag idag, uscch vad semesterveckorna går fort, man hinner inte med känns det som. Samt alla dagar har man ju inte saker för sig, vilket också ska vara så. Det känns då lite som man bara slösar bort en semesterdag då. Såklart är det inte så för ingen, verkligen ingen kan göra något VARJE dag på semestern. Semestern är till för att landa och koppla av hemma också.

Hej i hettan och nya naglar på det !

Idag har jag varit iväg och gjort nya naglar igen och det var verkligen på tiden för det var 5 veckor sedan jag gjorde mina andra och det var verkligen utväxt på dem, de växer ju mycket snabbare på sommaren också. Jag ville ha en lite mer diskret färg på dem, men ändå med en detalj av design så det fick bli den här looken den här gången. Förra gången gjorde jag dem ju skarpt turkosa och det var snyggt det med, men jag är en sådan som tröttnar snabbt då man har mycket färg på dem.

Man ser allt då prio måste läggas på annat

Den här snygga klänningen från Johanna Toftbys kollektion från Ellos ➜ Maxi klänning – Elivira skulle jag mer än gärna klicka hem för den är så mycket jag och jag älskar modellen på den. Dock måste jag säga att jag kan inte köpa mer kläder till mig själv nu, det är annat som måste prioriteras nu. Ja jag kan räkna upp hur mycket som helst om man bortser från våra semestertripper.

Vi behöver köpa

 • Nya sängkläder, vi har rensat undan mer och mer nu
 • Ny tvättställning då vår inte är tillräckligt bra
 • Nytt till skolan börjar för tösen ( hon har växspurt)
 • Ny kontorsstol, vår har spruckit i skinnet
 • Nya köksstolar på sikt, de är fräscha något år till kanske
 • Ny micro trots att vår är ny sedan ett år, men den är kass
 • Plus annat också

Räknar man upp det såhär kommer man komma upp i mer och mer och mer och då är inte en klänning den högsta prion kan man tycka. Dock kan jag tycka åt andra hållet också att man får ta det andra pö om pö och så ska man unna sig själv också, för man jobbar och sliter och man är värd det också. Allt ska inte hela tiden gå till att man bara lägger pengar på det man måste, då blir det ett tråkigt liv. Livet är också till för att njutas och och man ska ha det bra. Nu pratar jag inte längre om klänningen för den är inget jag måste ha och inget jag känner att jag mår dåligt över om jag inte köper såklart.

➤ Är ni en spara eller slösa? Samt hur känner ni när ni ser något ni verkligen vill ha, måste ni gå igenom som en för och emot för köpet innan ni gör det?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

18 reaktioner till “Är ni spara eller slösa?

 1. Håller med!! 😅
  Nä, jag tycker inte att man slösar bort dagarna när man bara slappar på sin semester. Semester Då ska man vila, ta dagar som dem kommer, samla energi 🙂.
  Kul att du gjorde naglar 💅 å att du blev nöjd. Jag skulle med vilja göra mina naglar fina. Men en lyx grej. Så det får vänta.
  Du hade lite på din lista vad du skulle vilja ha i hemmet 😊.
  Ibland är jag slösa när jag inte planerar vad jag ska handla t.ex. kläder. Men ibland är jag en spara. Men jag är åxå en sån att jag provar ett klädesplagg. Sitter jättebra. Men köper den inte. Snålheten kommer fram eller den kloka i mig. Ångrar att jag inte köpte den en låång tid efter. Suck…..hehe
  Ta hand om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Dina naglar är alltid så snygga. Nu får jag inte ha naglar på jobbet, men hade jag det hade vi nog haft liknande. Johanna har gjort flera vackra kollektioner och då man träffat henne ett par gånger så ser man att det verkligen är hon också. Jag är nog både en slösa och en spara. Köper det jag vill ha, men måste inte handla. På semestern t,ex shoppar jag väldigt lite.

  Gilla

 3. Dagarna går verkligen fort på semestern, vilket är skönt när det har varit regnigt och kyligt. Kul meny modell på dina naglar

  Gilla

 4. Snygga naglar!
  Jag tycker det är viktigt att man unnar sig i livet. Det där med att stolar behövs bytas ut tja det är ju förbrukningsvaror så har man inte valt tidlösa trästolar utan kanske i något material som slits mer ja då vet man om att en dag kommer den kostnaden men det kan man ju inte gå och tänka på. Om jag ser ngt jag vill ha så köper jag oftast det. 🙈 Jag är en slösa som ändå sparar på det jag har köpt. Min jeansjacka är över 20år mina stövlar är över 10år osv. Sen har jag ett tak för vad tex en kavaj får kosta. Jag sätter taket själv vilket gör att ibland stoppar jag mig själv trots att jag vill ha en sak eller ett plagg. Hoppas att du förstår mitt svammel.
  Köp nu klänningen! 😘
  Kram

  Gilla

 5. Är varken spara eller slösa… slösa skulle jag inte ens vilja men då allt prio är betalt kanske jag unnar mig något extra någon gång men spontant köpa en klänning eller lägga tusenlappar på håret skulle jag inte göra. Det skulle inte funka som ensamstående….
  Har heller aldrig varit sådan som ”måste” köpa nytt varje säsong som många gör utan köper då det behövs.

  Gilla

  1. Jag tycker man ska unna sig att få känna sig fin, och hår smink och naglar är en del av mig och det är man inte slösig för. Har man råd så gör man det. Sedan i sin tur behöver man inte köpa massa nytt hela tiden, men man är värd det också, annars är det tråkigt om man bara ska betala på samma saker hela tiden trots alls

   Gilla

 6. Vilken häftig design. Kändes väldigt sommar och nu.

  Jag är lite både och. När jag precis fått pengar så kan jag gå loss ibland men även låta bli för att jag just har så det räcker och blir över. Denna sommar har jag bara köpt en klänning till mig. För jag tänkte att jag måste ta tag i och använda mig Utav de jag har köpt tidigare också. Känns så synd att visa saker bara hänger i garbeåben.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s