Biotherm Deo Pure håller inte måttet!

Hej

Jag kör alltid med deodorantstick då de fungerar bäst på mig och jag känner mig fräsch hela dagen. Jag har innan haft DOVEs deodorantstick, original doften. Med den känner jag mig fräsch och jag luktar verkligen gott hela dagen och är torr också. Jag har aldrig i stort sett problem med att lukta svett eller ha annan dålig lukt. BQ säger faktiskt ofta det att du luktar ju alltid gott

Produkten håller inte måttet på mig

Jag hade i stort sett slut på min Dove deodorantstick när vi var ute och reste nu och tänkte då att jag skulle unna mig en ny på taxfreen på båten. Jag kikade runt väl och länge och valde sedan tillslut en produkt från Biotherm. När man läste om den står det att det att ➜ Deo Pure Stick från Biotherm är en mild produkt som ska hålla i 48 timmar och ger en len och slät känsla. Den ska också motverka dålig lukt och är enkel att applicera. Det låter ju väldigt bra och såklart nappade jag på det. För mig (notera MIG) fungerar den inte. Jag som i stort sett aldrig luktar illa under armarna har fått lite lätt dålig lukt och jag känner mig ofräsch redan efter någon timma. Känns som en stor besvikelse eftersom den här kostar 219kr och Dove,s kostar ”149”kr. På mig håller den här inte måttet och vi hoppas att den gör det på andra som använder den då jag säkerligen tror att det är ett bra märke. Nästa gång jag ska handla går jag tillbaks till Dove,s deo stick igen, varför byta ett vinnande koncept

➤ Vad använder ni för produkter och har ni provat Biotherm Deo Pure?!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

26 reaktioner till “Biotherm Deo Pure håller inte måttet!

 1. Trist när man unnar sig något extra och som dessutom är så mycket dyrare som sen inte håller måttet. Jag tycker flera billigare inte alls håller bra, så man kanske skulle unna sig nån dyrare men inte Biotherm kanske då.

  Gilla

 2. Tråkigt att den nya deo inte fungerade. Men som du säger varför byta ett vinnande koncept- För mig så använder jag nivea, det har jag gjort i flera år och det funkar för mig 🙂

  Gilla

 3. Dem bra produkterna är inte alltid så bra som man tror att dem är. Jag har aldrig testat det märket.
  Ja, varför byta ett vinnande koncept 😊. Men ibland vill man testa något nytt.
  Jag använder roll’on Ldb. Minns ej vilken just nu. Men tycker dem funkar bra på mig 😊👍
  Ta hand om dig i värmen! ☀️🤗❣️

  Gilla

 4. Jag använder dove deodorant som fungerar för mig. Tråkigt att den inte fungerar med tanke på priset. Priset är ju inte en garanti att den ska fungera på en själv. Har aldrig testat biotherm heller och kommer nog inte göra det med tanke på priset.

  Gilla

 5. Aldrig testat, kör med LDB:s från ica hemma och behöver jag lite xa så blir det VICHY:s som håller 48 timmar och det inte blir vita märken av. Nöjd med båda 😊

  Gilla

 6. Har aldrig provat detta märke men vad tråkigt att den inte funkar och håller måttet jag brukar för det mesta använda mej av dov

  Gilla

 7. Vad tråkigt att den inte funkade och jag kör på rexonas deodoranter som funkar bra för mig. Kramis ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s