En måndag vecka 29

Syns inte på bilderna på mig, men jag är röd och irriterad på ena ögat fortsatt idag.

Hej

Jag är fortsatt röd i mitt högra öga, men det syns inte på bilderna då jag sminkade mig idag då jag gick till frisören då jag då ville känna mig finare såklart. Jag har mest irritation på öganvitan och insidan av ögonkanten. Jag har ju inte helt vetat om det är ögoninflammation eller om det är en allergisk reaktion på pollen. Jag tror faktiskt det är det sistnämnda, men det är bättre idag än i går. När jag vaknar på morgonen så är det fortsatt lite varigt och kleggigt som det brukar vara då man har ögoninflammation. Igår var jag mycket mer röd och då även svullen under ögat. Så det går åt rätt håll och jag smörjar ögat. Jag förklarar mest detta eftersom jag nämnde det igår och det ser kanske konstigt ut då jag lägger ut sminkade bilder på mig idag, men som sagt jag är bättre idag och jag avstod att sminka mig nertill på ögat. Jag använder också hypoallergic-produkter. Har jag använt i flera år, sedan jag gick i gymnasiet typ.

Blondie looks good

Idag hade jag som sagt äntligen tid hos frissan och fick äntligen utväxten fixad efter 3 månader. Jag var där 19:e april senast och gjorde slingor och fixade utväxten. Där emellan har jag gjort nyansering för att underhålla den kallblonda färgen. Så det är ett meck och pyssel med håret, men jag tyker att vi håller efter det bra och det vart som jag ville ha det. De lite blåa tonerna som slår igenom kommer försvinna efter 1 till 2 tvättar för att sedan fortsätta hålla färgen kall. Bellis och jag har haft en bra dag som man inte kan klaga på alls. Vi har varit till bibliotekt och lånat hem lite böcker. Har även hunnit med att bygga en stor koja i hennes rum, och myst i den och haft sagostunder och picknick. Bellis var kreativ och lekte att vi åkte färja och det var en hytt, så sött. Dagen har ju haft bra väder och vi har varit ut på gården och lekt med. Då dök det upp en hare vid oss mitt i allt. Som faktiskt chillade nära oss ett bra tag. Jag vart förvånad över hur tam den var, det gjorde ju inte Bellis besviken direkt, hon vart ju superglad över haren.

För att få tiden tillsammans som familjen vi är

För att få mys även med BQ som börjat jobba så har vi bokat in en hotellnatt tillsammans nästa vecka då Bellis och jag kommer tillbaka från Norrköping. Då BQ jobbar i Västerås så tar vi in på en hotellnatt där som en familjegrej och det ska bli jättemysigt. Då blir det att jag och Bellis åker till Norrköping, går ut och äter fin middag tillsammans, bor på hotell en natt. Dagen efter går vi på Kolmården, för att sedan åka tåg till BQ i Västerås och vi checkar in på nästa hotell tillsammans med honom när han slutat jobba den dagen. Hur mysigt låter inte det? Får ju även han något att se fram emot som börjat jobba. Så är tanken också att Bellis och jag ska hitta på något i Västerås medans han jobbar klart sin dag dagen efter vi sovit på hotellet.

Ohh var så skönt, jag har varit ut på en lång rask powerwalk när BQ kom hem från jobbet. Känns så skönt att man kommit igång igen ordentligt med kost och motion, både BQ och jag

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

28 reaktioner till “En måndag vecka 29

 1. Va mysigt att ni ska få en hotellnatt ihop. Då får ni äntligen lite semester ihop 🙂 extra roligt för Bellis som får uppleva 2 hotell på raken.
  Skönt att ögat blivit bättre. Hoppas det sista ger med sig snart.
  Va fin i håret du blev.
  Ha en jätte fin dag!!!

  Gilla

 2. Härligt att gå till frissan . Och det blev ju riktigt fint. 🙂
  Tråkigt med ögoninflammation el nu va det är och hoppas det blir bättre 🙂

  Gilla

 3. Bra att ögat är bättre och att det går åt rätt håll. Så härligt att gå till frisör. Det skulle jag behöva då mitt hår har börjat bli lite för långt och slitet igen. Så blir nog att boka tid när jag kommer hem från söderhamn. Så mysigt det låter med en natt på hotell tillsammans ni tre. Hoppas du får en bra onsdag.

  Gilla

 4. Urs vad jobbigt med ditt öga hoppas att det snart går över skönt att komma till frisören och fixa håret ♥️

  Gilla

 5. Tjusigt och så fint! Min plan är att jag ska klippa mig i september/oktober inför nästkommande barn, så man känner sig något vacker efter förlossningen haha 😍😍

  Gilla

 6. Vad kul att ni ska till Västerås. Vilket hotell brukar ni stanna på när ni är i Västerås? Låter som ni kommer ha jättebra dagar framför er 🙂

  Gilla

 7. Gud så snygg frissa du har! Tråkigt med ögat men jag tror faktiskt som dig, det kan mkt väl vara allergi för det är höga halter av gräs nu.
  Det var en superbra idé att ta in på hotell hela familjen! Smart drag!
  Kram

  Gilla

 8. Drygt med ditt öga där. Hoppas att det läker snart. Mm sånt för är lurigt å veta vad det är. Jag skulle kontakta en vårdcentral eller Kry.

  Så fin du blev i håret 😃👍. Så mysigt att låna böcker, Leka i lekpark där en hare visa sig 🐰. Här i Västerås är det vanligt att se harar på nära håll.
  Sen hem & göra koja ⛺️i Bellis rum med läs stund & picknick 😊. Måste va skoj att höra vilka fantasier Bellis har.

  Låter mysigt att ta in på hotell för en natt för att kunna umgås med BQ.
  Jag föreslår att ni tar er till Vallby. Där har dem djur, fina gamla hus, café & så vidare 😊.

  En promenad är skönt att gå antingen på morgonen eller kvällen.

  Ta hand om er❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s