Bästa kvällen med Jakob Hellman!

Hej

Igår var BQ och jag på en efterlängtad konsert med Jakob Hellman, en favorit från förr! Vi har räknat ner dagarna nu lite den senaste tiden just för att vi har fått ett dödsfall i familjen, BQ,s pappa har gått bort i måndags i svår cancer och vi behövde få känna att vi kom iväg på något bara vi två. Den senaste tiden har gått mycket tankar och tid till att finnas där för svärfar och nu orkade han inte längre, stor saknad

Jakob Hellman – Som om åren inte gått !

Vi hade runt 8 mil dit och i bilen var vi lite smått pirriga och glada över att få njuta av en konsert för några timmar. Njuta det fick man också för det var bland den mysigaste och lättsammaste konserten jag varit på. Jakob bjöd på en mysig stämning med ödmjuk humor mellan låtarna och det köpte publiken direkt och vi rycktes med i hans prat och låtar. Han blandade gamla och nya låtar och när han sjöng så var det som om åren inte gått. Jag imponerades av att han faktiskt inte åldrats direkt i rösten. Man log sig igenom konserten och det var precis vad vi behövde BQ och jag. Det var så härligt att sitta där tillsammans och känna att det är vi och kunna tänka bort allt annat en stund. Med tanke på att Jakob lyckades få oss att göra det också och då kan man inte annat än att ge full pott på konserten.

Har ni inte gått på ➜ Jakob Hellman någon gång kan jag verkligen rekommendera det för han är grym och en stor ikon för Sverige!

Låtarna jag filmade

Officermässan i Västerås 16 Juli – 2022

Jakob Hellman med Tårarna
Jakob Hellman med Vara Vänner
Jakob Hellman med Vackert Väder
Jakob Hellman med Allt Jag Vill Ha
Jakob Hellman med Hon Har Ett Sätt
Jakob Hellman med Vintern Dör
Jakob Hellman med Gabriellas sång

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Bästa kvällen med Jakob Hellman!

 1. Tråkigt att svärfar gick bort. Beklagar sorgen. Jag själv har aldrig hört talas om Jakob Hellman. Däremot så lyssnade jag på låtarna och det skulle vara någon jag skulle kunna tänka mig se då det inte verkar vara så mycket folk och sedan inte på tok för hög musik då jag inte klarar av det.

  Gilla

  1. Ja jättesorligt och man önskar att man kunnat vrida tillbaka tiden och han fått vara frisk. Det är ju som det är nu! Ja det var en jättebehaglig konsert och den hade du gillat =D

   Gilla

 2. Beklagar och förstår att allt är jobbigt, tungt, svart och som en dimma nu….har ju själv förlorat min pappa i cancer för många år sen, gör fortfarande jätteont bara på ett annat sätt.
  Hatar verkligen cancer,förlorat för många i det ….

  Aldrig gillat Jakob men kul att ni är nöjda o tyckte det var bra, roligt och att ni kunde gå o njuta av det.

  Ta hand om er

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s