Visby tar oss till Kneippbyn

Hej

Resan här är fortsatt bra väder och vi har det gott. Man har lite hemlängtat, men mest för mycket praktiskt man känner att man inte har här. Andra är ju att man inte sover lika bra, det är ju ljud utanför ens hytt fram tills småtimmarna. Vädret är verkligen perfekt och när man är i land på båten igen njuter man av vädret på soldäck, varvat med barnaktiviteterna som är. Vi är lite trötta alla tre nu, men vi har en härlig dag i ryggsäcken att packa med oss från idag från vår dag i Kneippbyn. Vi fick ju även helt perfekt väder båda dagarna, för det såg ju faktiskt dystert ut när man kollade väderprognosen får någon dag sedan bara. Det blev ju verkligen sommarväder i hela landet tror jag.

Går i klinch med en resänär och får köpa nya sandaler

I går när det var lite trångt i trappen och vi skulle gå upp för att äta någon måltid så trampar någon på min sandal så den hamnar snett och den spräcks sönder helt. Mycket tråkigt för de var mina bästa sandaler jag köpt som är extra bra för benhinneinflammation som jag lätt får. Ja fick då ta mig till taxfree-shoppen för att se vad de hade för skor och sandaler. Såklart var det dyra skor och sandaler, för på taxfree är ju allt dyrt. Dock lyckades jag hitta ett par som var på REA och som också var på någon extra REA just igår. Märkessandaler från märket ➜ Bianco. Jättesköna och bra sandaler, som inte gett mig skoskav alls efter en heldag på Kneippbyn. Jag får alltid skoskav annars, så det är bra betyg. Jag kan väl inte direkt påstå att de var ”billiga, för de sandaler som gick sönder var ju dyra och då blir det ju onödigt att köpa ett par jag egentligen inte behövde. Såhär i efterhand så får man väl ta med ett par extra skor nästa gång. Jag som tyckte att jag packat med så mycket och även mer än så.

Visby tar oss till Kneippbyn

Idag har det varit Bellis dag och vi har varit till ➜ Kneippbyn, ett sommar och vattenland i Visby. Det finns verkligen något för alla där och man kan vara där i flera dagar utan problem och finna massor att göra. Vi hade 5 h på oss att spendera tiden där. Vi började med vattenland för att sedan fortsatta efter intagen lunch på nöjes/sommarland. Idag var det mycket folk där, i högtalarna ropade de upp att det var sommarens rekord än så länge. Det var bra ordnat och ingen större fara för det, men såklart får man köa mer för det. Det brukar ju inte vara barnens tålamod så det märks ju av. Jag tycker dock att Bellis skötte det jättebra. Minst märktes köerna av i vattenlandet. Bellis är en tuff tjej och vågar göra det mesta och ibland måste man bromsa henne också.

Det var ju även roligt att se Ville Villerkulla och se rikitga Pippis hus. Spökvinden skrämde inte Bellis alls. Tror att vattenland uppskattas nog mer av de större barnen bäst och några av karusellerna. Vi såg ju även en pippiteater, men den verkade inte Bellis så där vidare stormförtjust i, så även där kanske det lockar de yngre barnen mer.

Vi är nöjda med vår vistelse på Kneippbyn och åker gärna dit fler gånger.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

3 reaktioner till “Visby tar oss till Kneippbyn

  1. Vad tråkigt att dina sandaler blev förstörda. Men tur i oturen att du ändå hittade ett par nya som inte ger dig skav. Skoskav är verkligen hemskt, speciellt när du är på resa och vill uppleva och njuta av dagen utan att vara begränsad.

    Gilla

  2. Vilka härliga semesterbilder!! Jag förstår nu att jag måste åka till Gotland någon gång. Det är en lång resa för oss med hund och det har väl kanske stoppat oss lite grand. Men någon gång ska jag inte låta det vara ett hinder. Så tråkigt att du blev tvungen att köpa nya sandaler! Tur i oturen att du fann snygga på rea.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s