Nu är vi på Viking Line- Cinderella

Hej

Vi är nu på sjön med ➜ Viking Line Cinderalla och vi har det toppenbra och både båten och pengarna rullar kan man säga. Vi har inte haft täckning, vilket också kan vara skönt. Nu börjar vi närma oss land och då fungerar täckningen från min mobil, men inte från båtens Wifi. Vi har det så bra här och vi har träffat Ville Viking flera gånger. Vi har varit och sett en barnteater med neonljus som var väldigt snyggt utformad och Bellis var helt betagen av den. Nu är båten på väg till Ystad och vi kommer kliva iland 11:30 för att ha en heldag fram till klockan 18 där.

Viking Line Cinderella

Vad tycker vi då om Viking Line – Cinderella. Maten på middagsbuffén igår var jättebra och det fanns stor utbud att välja bland, både för barn och vuxna. Frukosten idag tyckte jag var lite lam och att det fanns lite för lite utbud. Det fanns stor utbud om man är LCHF:are då det fanns mycket korv, bacon, äggröra, och sådant man brukar vilja ha då. Det fanns inte så mycket för oss som inte äter det. Det fanns ordninggjorda portionsskålar med fil eller yoghurt och det var mindre än barnportioner och de hade klickat i sylt och grejer i redan på förhand. Det tycker jag var lite tumme ner. Fanns många bröd att välja bland vilket såklart är bra. De hade stort bord med glass, pannkakor, kakor och desserter och det tyckte jag att de kunnat skippa och istället haft mer utbud på frukost.

Båten överlag är jättebra och det finns stor lekavdelning för barnen vilket såklart är ett stort måste om barnen ska tycka det är roligt att resa. Dock är den öppen från 15 om dagarna och som idag då när vi inte går iland förän kl 11:3o så är det ju inte mycket som lockar barnen. Det som de flesta sitter på är ju på panormadäck nu i solen. Jag har också suttit där tills nyss, men det blåser lite för kallt.

Tanken var ju att vi skulle badat i Ystsad idag, men det är lite för kallt som sagt, men vi får vara tacksamma att det är sol/mulet och inte regn. Ystad är också en jättefin stad så det ska bli toppenhärligt att få besöka och se sig omkring där såklart.

Vi återkommer med bilder från Ystad, antingen ikväll om täckningen fungerar.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

3 reaktioner till “Nu är vi på Viking Line- Cinderella

  1. Så det funkar bra med barn på Cinderella? Jag ska resa med min systerson i augusti på just Cinderella och hoppas det finns en del kul vi kan göra ombord så han inte får långtråkigt…

    Gilla

  2. Själv väljer jag ju gröt om det finns även då jag är iväg, annars bröd och kanske ett ägg. Så ”tråkig” är jag i frukostväg. 🤭
    Dock är ju äggröra, bacon m.m något många verkligen vill ha o ”unna” sig på hotell eller båtfrukost utan att man äter LCHF. Tråkigt dock att de förberett med sylt och så i yoghurten i förväg så man inte kan välja själv.

    Hoppas ni får en bra dag i Ystad, är ju många timmar ni är där så ni hinner ju verkligen se hela stan.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s