Sol vind och vatten!

Hej

Nu har jag nyst säkert 25 gånger idag minst, jisses vad jag är pollenallergisk nu. Värsta pollensäsongen någonsin måste jag nog säga de senaste åren. Såhär stickig och kliig i ögonen, halsen och näsan var länge sedan jag var faktiskt.

Nu är i alla fall allt packat inför resan med Viking Line Cinderella tills i morgon. Har packat för båda slags väder för prognosen ändrar sig faktiskt för varje dag, så man får helt enkelt se då vi är där. Det blir vad det blir, man får ta det då helt enkelt. Förra veckan sa de att det skulle bli regn fler av dagarna här och det kom en regnskur bara de dagarna så hoppas att det blir bra allt nu. Tyvärr har det visat att det ska blir regn då vi ska vara på Kneippbyn. Dock när jag kollade nyss så visar det sol och 23 grader, så ja det blir en cliffhanger helt enkelt. Ni lär väl bli varse helt enkelt när jag visar bilder därifrån sedan.

Det känns allt lite pirrigt att kliva på båten

Vi har ju valt att åka buss från oss ända fram till Stockholm, för att sedan kliva på ➜ Viking Line sedan. Det ska bli skönt att inte ha bilen med sig, och det ska också bli skönt att allt är betalt. Allt är betalt frukost, middagar, båten, inträde och nu är det bara att åka och göra resan kvar kan man ju säga då. Jag har inte åkt båt på jättelänge och det känns faktiskt lite pirrig. Jag är också lite ivrig och taggad. Jag ni kan ju då förstå hur det känns för Bellis som aldrig klivit in i denna värld att leva och bo i för ett par dagar. Hon tyckte det kändes lite med bara 4 dagar sa hon ikväll hon ville bo i flera dagar, många dagar. Kan ju tänka mig att hon tycker det känns som att kliva in i en annan värld

➤Hur kände ni första gången ni åkte med stor färja och hur kändes det som barn eller för era barn?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Sol vind och vatten!

 1. Alltid spännande att åka båt och jag kommer ihåg min äldsta dotter som bara älskade att sitta i fönstret på båten och titta ut. Hoppas ni får en härlig resa.

  Gilla

 2. Första gången kommer jag inte ihåg alls. Men som tonåring tyckte jag att det var kul att åka båt. Men blev lite långrandigt då det inte fanns mycke att göra på båten i den åldern. Va roligast att åka som nybliven vuxen och gå på konsert/festival båt. Det är minnen jag bär med mig mest.
  Jobbigt att pollen är på dig. Hoppas arts et släpper under resan så du kan njuta ordentligt av alla fina platser ni ska till.

  Gilla

 3. Inte kul att ha pollenallergi. Hoppas att det lättar snart.
  Ja, vädret är hopplöst! Som du säger. Det blir som det blir. Man får ta det som det kommer 🌦😊.
  Spännande att åka båt. Skönt att slippa tänka på bilen. Skönt att ni kan åka buss ifrån er till båten. Det kan vi med göra. Som vuxen, som barn så är man pirrig.
  Jag har åkt båt några ggr över till Danmark & till Åland. Både kryssning & dags tur.
  Jag blir alltid pirrig & taggad 😊.
  Hoppas att resan går bra. Ta hand om er❣️🤗
  Spännande

  Gilla

 4. Jag minns att det var spännande första gången jag åkte färja med pappas fru tror jag det var. Vi åkte alltid birka till åland. Däremot en gång när jag åkte jag med farsan så var vi längst fram i båten och jag sa till pappa det gungar men pappa sa nej. Det blåste då typ 19m/s och fick veta efteråt att pappa var rädd att jag skulle bli åksjuk om han sa att det gungar. Kan tänka mig att din dotter tycker det är spännande att åka båt. Hoppas ni får en fin resa.

  Gilla

 5. Ja allergi är aldrig roligt. Jag har åkt till Danmark med Stena line vid flera tillfällen. Då jag var ung var det en stor partybåt, men det har försvunnit lite. Visst hade dom en sådan kryssning för ett par år sen, men slutade inte bra. En våldtäkt skedde och jag och en kollega avbröt den och vi tillkallade vakter som inte tyckte det var så farligt och släppte aporna så dom kunde hoppa på en tjej till. Stackars henne då två galna gamlingar rusar fram och ställer till en scen. haha. Det bjuder jag på för ingen tjej ska råka illa ut av äckliga män.

  Gilla

 6. Åh va jobbigt med pollen & att det är mycket av det detta år, hoppas det blir bättre snart. Men va roligt att resa & besöka Kneipbyn, hoppas ni får en jättefin resa 🤗 Jag har åkt färja några gånger men var tyvärr inget för mig

  Gilla

 7. Så roligt med semester! Jag måste ju bekänna att jag aldrig åkt med Viking Line. Vart bär färden? Det låter helt underbart att ni redan har fixat betalningen och allt och nu bara kan njuta av livets goda. Sånt är välbehövligt. Jag hoppas ni får en toppenresa och jag ser fram emot att läsa dina reseinlägg.

  Gilla

 8. Vad jobbigt det det låter att vara så allergisk. Hoppas det lägger sig snart. Låter ju himla kul att er resa som ni ska göra. Minns Idas första reaktion när vi skulle åka gotlandsbåten: ”det här är ingen båt. det är ett hus”. Vi skrattade gott måste jag säga. Smidigt att ha allt betalt, Önskar er en fantastisk resa och hoppas att vädret blir perfekt för er resa.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s