Nu har jag bytt kläder till sommarledigt!

Sommarkvällar och semester

Nu har jag S E M E S T E R äntligen och nu hoppas vi på att få njuta i bästa mån och att vi nu får en bra resa som vi åker till på söndag. En 4 dagars kryssning till Ystad, Visby och Mariehamn. I går och förra veckan när jag sa hej då till barnen på förskolan som slutar nu och börjar förskoleklass så känns det ju såklart lite i pedagoghjärtat. Det blir också en ny utmaning i höst då vi får mindre barn igen och vi får nya 3 åringar istället för blivande 6 åringar och 6 åringar som vi haft nu. Det blir roligt, ett annat arbetssätt bara.

Det ska vi inte tänka på nu utan nu är det semester och jag älskar sommarkvällarna då man får njuta extra.

Grillkväll ute med goda vänner

Igår efter jag slutat jobbet åkte vi hem till våra goda vänner som jag brukar kalla mina ”bonusföräldrar” eftersom min mamma och pappa inte bor här (42 mil bort) och då är det bra att man har fler som finns där för en, både dem och ens svärföräldrar. Vi firade A-B som fyllt år och så även BQ som också fyllt år. Det blev god grillkväll tillsammans med dem och så lite lek i trädgården. Bellis visar sig ha talang på volleyboll, hon får in perfekta slag så vi tänker försöka anmäla henne på någon klubb. De har något som heter bollkul och hoppas att hon kan få komma med en sådan grupp i höst. Vi har faktiskt fått höra det från skolan också att hon har bra slag och är duktig med bollen.

Bellis är supertaggad på kryssningen och hon har pratat om den sedan skolan slutade och nu tycker hon att det går megasakta, hehe. Trots att det är på söndag vi entrar båten.

Såhär ser vädret ut att bli för oss än så länge! Får hoppas att det ändrar sig till det bättre i Ystad och Mariehamn

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “Nu har jag bytt kläder till sommarledigt!

 1. Först vill jag säga. Grattis till Semestern!! 🍹🍓🥳😃❣️.
  Förstår att det blir känsligt när barn slutar & ska vidare i skollivet. Sen en omställning från 6 åringar till 3 åringar. Det är 3 år. Men ändå stort hopp. Men det kommer ni greja som arbetslag 👊🤗.
  Vad kul att åka på lite kryssning 😃🚢. Åå Gotland vill jag till! Verkar så fint där. Hoppas att ni får en trevlig resa. Vädret kan man inte göra något åt. Man gör det bästa av det.
  Megasakta 😂 barn är roliga.
  Ta hand om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Så skönt med semester! Alltid jobbigt att ”mista” barn som man följt länge men det är ju så det ska vara.
  Bästa är när man kan utöka sin familj. Vi kallar det Ohana, vår utökade familj men inte blodsfamilj.
  Härligt med kryssning! Tror att ni kommer få en härlig start på semestern!
  Kram

  Gilla

 3. Grattis till att du fått semester. Måste kännas väldigt skönt. Roligt att hon har talang när det kommer till bollsporter och håller tummarna att hon kommer med i en bollkul grupp till hösten. Så roligt med en kryssning. Hoppas ni får bättre väder än vad som väderapparna visar. Vädret kan ju ändra sig så mycket på en väldigt liten tid. Det är så mysigt att grilla och det blir ju så gott! Hoppas du får en bra fredag!

  Gilla

 4. Skönt med semester och kul att åka på kryssning. Vi åkte en sådan kryssning för något år sedan till Visby och det var riktigt trevligt. Älskar verkligen Gotland!

  Gilla

 5. Vad härligt att ja semester kan tänka mej att de är lite sorgligt att säga hej då till dessa barn men så mysigt att jobba med tre åringar i höst hoppas ni får en fin semster

  Gilla

 6. Så roligt med en kryssning då får ni se mycket fina ställen.
  Älskar att åka på längre kryssningar.
  Hoppas ni får njuta av semestern tillsammans nu förstår att lill tjejen längtar du får uppdatera med bilder sen. Kram

  Gilla

 7. Härligt med semester. Längtar efter min nu med, men det är långt kvar. Får njuta av all ledig tid som det ändå blir och visst har vi lite planer.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s